icon

Ako zosvetlím tmavohnedé vlasy aspoň o jeden odtieň?

matatina
16. feb 2023
mitkab
16. feb 2023

https://www.mojadm.sk/subrina-professional-dvoj...

ja keď som si chcela stiahnúť čiernu farbu som použila toto a môžem povedať za mňa to bolo fajn skús len zase neviem aku chceš požadovanú farbu ale najlepšie kaderníčka by ti mala poradiť najlepšie.

babovka2321
16. feb 2023

@matatina vyssie uvedena subrina len ak mas vlasy farbene a svoje mas svetlejsie

matatina
autor
16. feb 2023

@mitkab nestiahne to as na ryšavú?ja som chcela len trošku zosvetlit

pralinka25
16. feb 2023

@mitkab prosim ta a nechala si si ich take po tom odfarbeni. alebo si si potom hned zafarbila na inu farbu?

matatina
autor
16. feb 2023

@pralinka25 ja som sa len pýtala neskúšala som 😊

mitkab
17. feb 2023

@pralinka25 nie davala som si na to cervenu takze tak ale pre mna to bolo fajn nakolko som mala farbene vlasy

mitkab
17. feb 2023

@matatina tak ono to zosvetli dost tak preto ti radsej odporucam kadernicku veru s nou sa porad lepsie

pralinka25
17. feb 2023

@mitkab a tu cervenu si si dala na tie vlasy hned este v ten den? ja mam vlasy spinavy blond skor svetlejsie ale uz aj sem tam sedive. dala som si farbu stredne plavu a mam vlasy totalne tmavohnede. chcela by som to zosvetlit a dat na to svetlejsiu farbu. tak premyslam o tomto. popravde ani som nevedela ze nieco taketo

mitkab
17. feb 2023

@pralinka25 tak mala som vlasy modro cierne ono ti to stiahne vlasy do povodnej farby ale pri ciernych je to do rysava cize mne to stiahlo tak no nieco medzi rysavou a takou plavou sama neviem opisat a ano davala som si hned nato cervenu ....cize tak ak dobre pamatam...a momentalne mam uz take hnede vlasy tmavsie ale nie cierne ja som taky chameleon menim stale nieco :D

pralinka25
17. feb 2023

@mitkab super dakujem za info. no ja uz neexperimentujem lebo po porode mi vypadalo dost vlasov a tie tri co mi zostali si musim strazit. takze som uz doexperimentovala. kedysi som tiez bola za kadejaku srandu 😀

mitkab
17. feb 2023

@pralinka25 no to som robievala aj ja kym som sa raz nenasrala neostrihala po bradu vlasy a ne a ne rast...tak som potom sa rozhodla si vlasy predlzit cca na pol roka aby tie moje vlasy co to trosku zacali rast potom som to dala dole a som rada ze moje vlasky sa dali dokopy a su pekne dlhe cca po lopatky konecne rastu :D a jasne kopu vitaminov aj

pralinka25
17. feb 2023

@mitkab ake vitaminy beries?

mitkab
17. feb 2023

zo zaciatku som pila kolagen od zitneho ...potom som mala tych gumenných macikov este aj mam ale uz nepapam...a potom najlepsie za mna je selen zinok forte
https://www.drmax.sk/dr-max-selen-zinok-forte toto je fakt top za mna na mna to zabralo

pralinka25
17. feb 2023

@mitkab super dakujem za rady aj za ochotu 🙂