Ako zosvetliť obočie po laminácii?
Zdtavim dnes som bola 1x na laminacii, no je brutalne tmave. Viem ze by malo zosvetlit, ale viem tomu pomôcť? Naozaj je to velmi tvrda farba, ja som blond, kozmeticka tvrdia ze dáva svetlu....
@janaspa o pár dni sa zosvetlie 🙂 teraz máš asi aj kožu od farby a tá sa umyje postupne.
@janaspa ahoj, farba zbledne , nič s tým pre pána nerob, chce to čas, týždne
@anonym_bcbb6f tak je tam brutalny kontrast, som blondina a obocko cierne:(
@janaspa ale to je normálne , že je tmavé, to je čerstvo tetovane, čerstvo namiešana farba. Daj tomu čas
Dáš za to 100vky € a chceš sa do toho šparať, čo si
Každý blondínka , čo bola na laminácii mala tmavé obočie, lebo je to čerstvé a zbledne
@janaspa ale to je normálne , že je tmavé, to je čerstvo tetovane, čerstvo namiešana farba. Daj tomu čas
Dáš za to 100vky € a chceš sa do toho šparať, čo si
Každý blondínka , čo bola na laminácii mala tmavé obočie, lebo je to čerstvé a zbledne
@anonym_bcbb6f oki tak dufam, ze za 3-4 dni uvidim rozdiel. Zatial co citam s oslicovacom, s detskym samponom by to malo trosku zist....
@anonym_bcbb6f oki tak dufam, ze za 3-4 dni uvidim rozdiel. Zatial co citam s oslicovacom, s detskym samponom by to malo trosku zist....
@janaspa aj vieš ako sa starať o obočie po laminácii? Lebo z toho , čo píšeš asi ani nie
Keď si schopná si do toho takto zasahovať, nemáš namáčať , saunovať, šamponovať
Za tri, štyri dni isto rozdiel neuvidiš, ešte len chrasty začnú , to trvá aj týždeň, dva, kým vypadnú
Mechanicky keď si budeš zasahovať, vypadnú ti , farba ti na tých miestach nechytí a ešte budeš nahnevaná , ako ti to spravila..
Nechaj to tak, zbledne ti to , ALE za týždne
A už si to nedávaj. Všetky blondínky čo poznám, to majú otrasné tmavé. A môže si hovoriť kto chce, čo chce.
@janaspa aj vieš ako sa starať o obočie po laminácii? Lebo z toho , čo píšeš asi ani nie
Keď si schopná si do toho takto zasahovať, nemáš namáčať , saunovať, šamponovať
Za tri, štyri dni isto rozdiel neuvidiš, ešte len chrasty začnú , to trvá aj týždeň, dva, kým vypadnú
Mechanicky keď si budeš zasahovať, vypadnú ti , farba ti na tých miestach nechytí a ešte budeš nahnevaná , ako ti to spravila..
Nechaj to tak, zbledne ti to , ALE za týždne
@anonym_bcbb6f ona bola na lamináciu, nie na tetovanie obočia.
Skus citronom a niekde som citala,ze aj zlcove mydlo na to pomaha. Ja som raz bola na farbeni obocia a nikdy viac. Kozmeticka mi tvrdila,ze namiesa bledsiu farbu a ked skoncila,zacala sa smiat,ze to mam tmave. Ze su typy zien,ktorym to velmi chyti. Doma som to drhla odlicovacom,citronovou stavou a zo zufalstva som skusila aj to zlcove mydlo. Trosku pomohlo aspon ta farba z pokozky sa umyla. Ale samotne obocie bolo cierne. A trvalo vyse tyzdna,kym som sa na seba vedela pozriet do zrkadla. Ono to tak ma byt,ale my,co nie sme zvyknute,nam sa to zda strasne. Mna na to nahovorila kozmeticka pri osetreni,no ty si isla dobrovolne,tak si mohla vediet,ze takto vyzera obocie po farbeni.
@anonym_bcbb6f ona bola na lamináciu, nie na tetovanie obočia.
@anonym_5aa133 beriem späť , laminacia nie, myslela som tetovanie.
@autorka neber v úvahu moje komenty

@janaspa podľa mňa nijako.