icon

Ako zredukovať škvrny po akné efektívne?

15. jan 2025

ahojte, vedeli by ste mi odporučiť niečo na redukciu škvŕn po akné? škvrny sú len porvrchové, nič hlboké, no neviem sa toho zbaviť... máte skúsenosti s radou od garnier, vitamin C?🙂

luciaruz
15. jan 2025

To sa teda nacakaš😆 oni maju velmi slabucke formulacie aktív v serach. Mne sa melanin tvorí po vyrážkach ako besný, vyskusala som desiatky sér. Momentalne mam melanonX od Medipeel (plus celý rad) a vyrezam po mesiaci ako po photoshope👌🏼
Korejska kozmetika uzasne pomohla. Taktiež v minulosti som zaznamenala fantasticke výsledky s týmto:
VitaC od Missha
AZ azelaic acid od Cos de Baha
Brightening serum od Good Molecules

Na hyperpigmentacie pomaha Vitamin C, niacinamid, retinoidy, kyselina Azalaova, alfa a beta arbutin. Pogugli si na weboch s korejskou kozmetikou. Neolutujes.

s1s4
15. jan 2025

ja som mala niacinamid na skusku od revolution (tusim tak sa to vola), velmi mi to pomohlo aj co sa tyka akne
stoji malo cize som neocakavala ale odporucam na skusku

tim23
15. jan 2025

@luciaruz ja som si po kórejskej kozmetike dávala pleť dokopy pol roka

luciaruz
15. jan 2025

@tim23 akoze toto moze kazdy povedat o každej kozmetike. Treba si vediet vybrať vec so správnymi latkami v zlozeni a sledovať koncentraciu danej latky v produkte

lenockaz73
20. jan 2025

Anua Niacinamide 10% + TXA 4% Serum, výsledky už po pár použitiach nikdy mi nič tak rýchlo a efektívne nezabralo. Je na stránke ksisters mám aj zľavový kód na zľavu 5€: FP8DYPH 😊