Ako zvoliť a zafixovať dlhotrvajúci make up?
Ahojte, viete mi poradiť dlhotrvacny make-up a bronzer/farbu na lica? Pripadne ako zafixovať make-up na bežne denne nosenie? Musím použiť podkladovu bázu alebo fixator make-upu? Používam od pupa, ale mám pocit, že mi počas dňa “zmizne” z tvare, taktiež bronzer sa zotiera už pri jemnom dotyku. Ráno sa potrebujem nalíčiť za 5-10min, používam korektor, make-up, bronzer a maskaru.
Neviem akú máš pleť, ale za mňa Estee Lauder Double Wear. Majú tuším aj light verziu, ale neviem aká je. Podkladovú bázu na bežný deň nepoužívam, len nemastný krém. Púder mám obyčajný od Rimmel, tam sa mi žiadny neosvedčil - či lacnejší, či drahší. Bronzery mám rada krémové alebo tekuté. Ten mám od Essence v tyčinke.
Ester lauder je topka, no je moc ťažký na mňa. Používam fenty beauty makeup. A bronzer guľa beauty. Krémové bronzery nepoužívam vôbec, tie mi zlezu za pár minút a prepudrujem pleť. Nerobím ale baking. Aaa co sa tyka podkladovej bázy tak to nepoužívam, mam dobru skincare a makeup mi dobre drží.
@michaella24 suchu so sklonom k vyrazkam, miestami otvorené pory

Mne vyhovuje Kylie’s cosmetics bronzer alebo ak chces krémovy tak nyx tyčinka. A áno, je fajn používať primer a fixačný 🙂 a odporučila by som aj prepudrovat