Ako zvýšiť objem riedkych a krátkych vlasov?
Ahojte, mam riedke vlasy. Zvazujem sa dať ostrihať po ramena. Prosim vás ako si robite objem ked máte krátke vlasy? Fukana kulma? nejake natačky velke na noc? dakujem
Toto je skvelá vec: https://www.mojadm.sk/balea-pudrovy-sprej-na-vl...
mam tu fukaciu kefu.. predtym nieco tuziace na objem. A inak nic, lebo vsetko ostatne mi "stazi" vlasy a splasne mi to. Puder,suchy sampon pouzivam ak nemam umyte vlasy, cize napr den po umyvani rano nabucham, prefukam a idem.
Večer pred spaním po umyti alebo navlhceni dám velke natacky. Ususim/vyfenujem, zložím, spím. Ráno používam každý den vlnkovacku, ale len jedno stlačenie pri korienkoch takmer po celej hlave. Ak som viac ako 24h po zmyti, nasleduje suchý sampon. Krátky strih po bradu. Jedine čo mi funguje už pekne dlho.
@anonym_autor alfa Miláno tužidlo mi veľmi pomohlo a nemala som vôbec mastnejšie vlasy skôr vydržali dlhšie
Mám jemné svetle vlasy, zriedene po porodoch. Osvedcili sa mi aktivatory (capillan, reghair...), dorastli mi nové vlasy. Trochu to zlepšilo aj farbenie na tmavší odtien ako mam vlastné, lebo to dodalo objem.
A velmi pomohol dobrý strih. Kadernicka na Kamennom namesti mi vymyslela aj udrziava strih, úprava je rychla: vlasy stačí umyt, nechat preschnut, potom dám penove tužidlo, a to je všetko.
Dievcata tu spominaju puder, to vôbec nepoznám, rada vyskusam.
@anonym_autor to by zaujímalo aj mňa. Ja mám momentálne dlhé vlasy a fakt jemné. S nimi si ešte neporadil nikto a nič. A, keď aj sa niečo podarilo ako tak napr kulmou, tak to vydržalo fakt krátko.
Čo mne pomohlo, tak je Vitahair. Konečne som docielila to, že mi začali rásť nové vlasy, predtým strašne jemné, riedke, dokopy 10 vlasov na hlave 🙈

@anonym_autor puder dosť pomaha