Aký gél lak na nechty je decentný?
Ahojte, vždy som obdivovala ženy, čo idú na nechty s jasnou predstavou. Ja ju nemám nikdy. Pracujem na pozícii, kde sa vyžaduje striedmosť. Čiže nenosím žiadne kikiriki nechty, žiadne nálepky, kamienky, neonky apd. V zásade striedam - baby boomer, nude farbu, červené, francúzsku. Mala som už aj tmavozelené, na tmavomodré som si zatiaľ netrúfla. Rozmýšľam nad tmavohnedou a krátkymi nechtami. Čo by ste mi odporúčali? Aby to bolo decentné?
Brázdim pinterest a neviem. Nakoniec možno skončím pri burgundy.
Ved už si mala všetko, krátky strih nude hneda alebo burgundy su na zima ako stvorené. Veľa už toho nevymyslíš.
ja má veľmi rada aj farbu mud (hnedá s veľmi jemným zelenosivým nádychom) - sú aj tmavšie aj svetlejšie, a potom aj vresové farby (také sivobordové) sú veľmi pekné…
@anonym_autor sorry, ale u mňa nie sú decentné ani červené a tmavozelené
Ja striedam vsetko pastelove - ruzovkaste. Teraz mam prvy krat baby boomers, ale neviem stale ci sa mi to paci 😂. Drzalo ma aj len zakladna vrstva na francuzku s jemnymi trblietkami bez bielych tipov.
Mne sa ani moc precackane dlhe a vyrazne nechty nepacia. Mam, ale poziciu ktora je ciastocne reprezentaticna a tak ked ma neplanovane stiahnu do officu alebo na sluzobku tak som vzdy "pripravena" 🤣
Inak vela nenavymyslas s decentnostou, len si musis najst oblubenu farbu. Moja je 266 - ak neviem co poviem len to cislo 😂
@anonym_autor ja osobne teda nepoužívam lak na nechty ale môžem ti odporučiť rôzne decentne farby, akymi sú napr. biela, bledo modrá, bledo ružová, bledo žltá .... všetko bledé odtiene.

idem na nechty pozriem akú majú ponuku a vyberiem , na nohy si davam bielu - cez leto neonové
na ruky momentalne mám nieco medzi bezovou a hnedou
máju tam cca 20 odienov z každej farby
ja si neviem vybrať niekedy
červenú , čiernu a ružovu nenosim nikdy