Aký je najlepší ILP epilátor na darček?
Poprosil by som poradiť ohľadom ILP epilatoru. Ktorý používate, ktorý je najlepší a skúsenosti.(Má to byť darček pre priateľku) . Ďakujem
Ja používam už roky Braun a som veľmi spokojná. Nemám síce s čím porovnať, keďže iný som nikdy nemala, ale tento splnil očakávania a s výsledkom som veľmi spokojná.
@00daniela00 možem vedieť aký konkretne Braun ? ďakujem
Ja používam Concept a spokojnosť
Ja mám etu, tiež som spokojná. Robí čo má robiť.
@anunna Braun Silk expert Pro 5. Ja som sa pre tento rozhodla lebo by mal mať viac zábleskov ako Lumea a tiež som niekde čítala, že keď skončí životnosť tej lampy tak je možné ju vymeniť narozdiel od prístroja Lumea, kde to nie je možné.
@anunna Ahoj, mám Philips Lumeu už 3 roky, kupovanú za 500 eur. Za mňa absolútna spokojnosť, som už len v "udržiavacom režime", chĺpky pre mňa už prakticky neexistujú. Zatiaľ som s ňou nemala žiaden technický problém. Pôvodná cena bola síce vysoká, ale za výsledok, aký priniesla, by som bola ochotná zaplatiť aj viac 😁

@anunna ja som dostala na minule vianoce os manzela tento, s iným skúsenosti nemám,každopádne za mna perfektný. a am pocit, ze dosť isiel s cenou dole od minulého roka.