icon

Aký je najlepší ILP epilátor na darček?

anunna
4. dec 2024

Poprosil by som poradiť ohľadom ILP epilatoru. Ktorý používate, ktorý je najlepší a skúsenosti.(Má to byť darček pre priateľku) . Ďakujem

baluinka
4. dec 2024

@anunna ja som dostala na minule vianoce os manzela tento, s iným skúsenosti nemám,každopádne za mna perfektný. a am pocit, ze dosť isiel s cenou dole od minulého roka.

anunna
autor
4. dec 2024

@baluinka ďakujem 👍

sissy27
4. dec 2024

@anunna tiez mam lumeu, spokojnost. Ale nemam s cim porovnat 🤷‍♀️

anunna
autor
4. dec 2024

@baluinka No tento čo ste poslali nie je dostupný v autorizovanej predajni Philips. Ostatné predajne ho majú za cenu vyššiu ako 500 eur a to sa mi zdá veľa

00daniela00
4. dec 2024

Ja používam už roky Braun a som veľmi spokojná. Nemám síce s čím porovnať, keďže iný som nikdy nemala, ale tento splnil očakávania a s výsledkom som veľmi spokojná.

anunna
autor
4. dec 2024

@00daniela00 možem vedieť aký konkretne Braun ? ďakujem

123kika1234
4. dec 2024

Ja používam Concept a spokojnosť

erikab82
4. dec 2024

Ja mám etu, tiež som spokojná. Robí čo má robiť.

00daniela00
4. dec 2024

@anunna Braun Silk expert Pro 5. Ja som sa pre tento rozhodla lebo by mal mať viac zábleskov ako Lumea a tiež som niekde čítala, že keď skončí životnosť tej lampy tak je možné ju vymeniť narozdiel od prístroja Lumea, kde to nie je možné.

denk
4. dec 2024

@anunna Ahoj, mám Philips Lumeu už 3 roky, kupovanú za 500 eur. Za mňa absolútna spokojnosť, som už len v "udržiavacom režime", chĺpky pre mňa už prakticky neexistujú. Zatiaľ som s ňou nemala žiaden technický problém. Pôvodná cena bola síce vysoká, ale za výsledok, aký priniesla, by som bola ochotná zaplatiť aj viac 😁