icon

Aký krém odporúčate pre ženy nad 35 rokov?

27. feb 2024

Ahojte dievcata, potrebujem poradit. Doteraz som pouzivala vichy idealia. A zrazu uz je nedostupny. Hladam nahradu a tak som nasla od vichy liftaktive supreme. Lenze nijako neviem najst pre aku vekovu kategoriu je urceny. Je tu niekto kto 35 -36 pouziva uz nieco take? Ci je to prilis skoro? Ci uz aj neskoro? Dakujem.

jenny224
27. feb 2024

Krém sa nevyberá podľa veku, ale stavu a potreby pokožky 🙂 toto je len marketing

elli333
27. feb 2024

Krem mozes pouzivat prakticky akykolvek ktory je urceny na tvoj typ pleti. Dobry krem iba uzamkne vlhkost a chrani plet. Kludne moze byt nieco uplne obycajne co ti vyhovuje. Omnoho dolezitejsie je pouzivat dobre serum, to sa dostane hlbsie do koze. Odporucam napriklad retinol kludne uz v tvojom veku. Cim skor tym lepsie. Krem uz retinol obsahovat nemusi, tie mnozstva aktivnych latok ktore obsahuju kremy v drogerkach su naozaj v zanedbatelnych mnozstvach.

lavender94
27. feb 2024

Úplne do bodky súhlasím s @elli333 , krém je v podstate jedno aký si zvolíš, všetky tie krémy 30+, 40+ su len marketing, každá mame inu pleť. Treba vybrať podľa typu pleti, ak chceš cieliť na konkrétny problém ako napríklad prevencia tvorby vrások, su na to určené séra, v ktorých su tie aktívne zložky omnoho koncentrovanejšie. Krem slúži čisto len na premazanie, aktivne látky su tam v menšej koncentrácii

mayast
27. feb 2024

Ja som dlho nepoužívala žiadne špeciálne krémy. Deti boli malé a ja som bola rada že si vôbec zuby umyjem 🥴 No teraz som objavila slovenskú dulcia a pre mňa je uplne že láska ❤️ nie sú to prevonane krémy čo mne uplne vyhovuje, majú veľký výber, sú ochotné poradiť, majú dobre vytvorenú stránku. Co je skvelé viete si objednať aj vzorky a skúšať čo vám najviac vyhovuje 👌 za mňa top kozmetika ;) predava sa aj v DM

lienka9
28. feb 2024

@mayast dulciu som kedysi pouzivala ked som bola plada a oni zacinali v jednom malilinkom priestore 🙂 bola som spokojna velmi,ale trocha sa obavam,ci su vhodne aj na ved tych 35+... kedze su to prirodne vyrobky maju taku silu ako tie komercne? Toto sa neviem nikde dopatrat

mayast
28. feb 2024

@lienka9 To jedine treba asi skúsiť. Možnost vzoriek je fajn. Majú to na stránke podelené aj podľa veku. Ja mám veľmi rada kávový očný krém na noc ❤️ a mne teda s vráskami pomohol 😊 a celkovo mi moja pleť hovorí že je spokojná 😁 mala som hrozne vysušenu kozu nos sa mi až lupal 🙈 a teraz je to preč a to ju pouzivam iba rok 😉

lienka9
29. feb 2024

@mayast dakujem tak prehodnotim opat tu znacku 🙂