Aký krém odporúčate pre ženy nad 35 rokov?
Ahojte dievcata, potrebujem poradit. Doteraz som pouzivala vichy idealia. A zrazu uz je nedostupny. Hladam nahradu a tak som nasla od vichy liftaktive supreme. Lenze nijako neviem najst pre aku vekovu kategoriu je urceny. Je tu niekto kto 35 -36 pouziva uz nieco take? Ci je to prilis skoro? Ci uz aj neskoro? Dakujem.
Krem mozes pouzivat prakticky akykolvek ktory je urceny na tvoj typ pleti. Dobry krem iba uzamkne vlhkost a chrani plet. Kludne moze byt nieco uplne obycajne co ti vyhovuje. Omnoho dolezitejsie je pouzivat dobre serum, to sa dostane hlbsie do koze. Odporucam napriklad retinol kludne uz v tvojom veku. Cim skor tym lepsie. Krem uz retinol obsahovat nemusi, tie mnozstva aktivnych latok ktore obsahuju kremy v drogerkach su naozaj v zanedbatelnych mnozstvach.
Úplne do bodky súhlasím s @elli333 , krém je v podstate jedno aký si zvolíš, všetky tie krémy 30+, 40+ su len marketing, každá mame inu pleť. Treba vybrať podľa typu pleti, ak chceš cieliť na konkrétny problém ako napríklad prevencia tvorby vrások, su na to určené séra, v ktorých su tie aktívne zložky omnoho koncentrovanejšie. Krem slúži čisto len na premazanie, aktivne látky su tam v menšej koncentrácii
Ja som dlho nepoužívala žiadne špeciálne krémy. Deti boli malé a ja som bola rada že si vôbec zuby umyjem 🥴 No teraz som objavila slovenskú dulcia a pre mňa je uplne že láska ❤️ nie sú to prevonane krémy čo mne uplne vyhovuje, majú veľký výber, sú ochotné poradiť, majú dobre vytvorenú stránku. Co je skvelé viete si objednať aj vzorky a skúšať čo vám najviac vyhovuje 👌 za mňa top kozmetika ;) predava sa aj v DM
@lienka9 To jedine treba asi skúsiť. Možnost vzoriek je fajn. Majú to na stránke podelené aj podľa veku. Ja mám veľmi rada kávový očný krém na noc ❤️ a mne teda s vráskami pomohol 😊 a celkovo mi moja pleť hovorí že je spokojná 😁 mala som hrozne vysušenu kozu nos sa mi až lupal 🙈 a teraz je to preč a to ju pouzivam iba rok 😉

Krém sa nevyberá podľa veku, ale stavu a potreby pokožky 🙂 toto je len marketing