icon

Aký opaľovací krém pre 5-mesačné dieťa?

29. apr 2025

Ahojte aky opalovaci krem pre 5mesacne babo? Kedze sa uz dost oteplilo

barka1
29. apr 2025

Žiadny. Také malé dieta nepatri na priame slunko.

autor
29. apr 2025
@barka1

@barka1 a ked ju len na chvilku vyberiem z kocika?

barka1
29. apr 2025

Tak ju vyberaj tak, aby nebola na priamom slnku.

janetinka27
29. apr 2025
@barka1

@barka1 dieta ma teraz 5 mesiacov, je koniec aprila, v auguste bude mat o 3-4 mesiace viac. take velke dieta uz mozno bude sediet v sportovom kociku. slnku sa v lete da len tazko vyhnut, ved niekedy staci par minut a cloveka "chyti"

barka1
30. apr 2025
@janetinka27

@barka1 dieta ma teraz 5 mesiacov, je koniec aprila, v auguste bude mat o 3-4 mesiace viac. take velke dieta uz mozno bude sediet v sportovom kociku. slnku sa v lete da len tazko vyhnut, ved niekedy staci par minut a cloveka "chyti"

@janetinka27 mam decembrove predcasniatko a k nemu som mala v lete skoro 2r dceru. Celé leto sme trávili na ihrisku, on vonku na deke. Nikdy som ho ničím nemazala, pretoze bol proste v tieni. Také malé dieta by som na slnko nedala, ani keby mal na sebe najkvalitnejsi "krém na opalovanie pre miminka". A kvoli parsekundovym presunom cez slnko by som ho zase ničím zbytocne nepatlala.

really8
30. apr 2025

Mam novembroveho takze o takomto case mal o mesiac viac. Kozna nam odporucila biodermu. Neviem co je pre teba ze chvilu vyberies z kocika ale za mna kvoli chvile ho patlat nemusis.

janetinka27
30. apr 2025
@barka1

@janetinka27 mam decembrove predcasniatko a k nemu som mala v lete skoro 2r dceru. Celé leto sme trávili na ihrisku, on vonku na deke. Nikdy som ho ničím nemazala, pretoze bol proste v tieni. Také malé dieta by som na slnko nedala, ani keby mal na sebe najkvalitnejsi "krém na opalovanie pre miminka". A kvoli parsekundovym presunom cez slnko by som ho zase ničím zbytocne nepatlala.

@barka1 a na ihrisko ste isli tunelom? 🙂 slnko je vsade, nohy v sportaku trcia von, slnko svieti aj cez sklo autobusu alebo v rade na zmrzlinu. nase ma 8 mesiacov, stvornozkuje, stoji pri vsetkom, po com sa da vysplhat, take dieta na ihrisku nebude cakat na deke v tieni, moze sa chvilu clapkat vo vode alebo ist do prirody, do mesta a nie vsade je tien.
Ja tiez teraz hladam nejaky kvalitnejsi krem aby som bola pripravena, sama k tomu vztah nemam a nenatieram sa, ale dieta chcem natriet ak bude treba

svokrinjazykmonika
30. apr 2025

Od začiatku natieram biodermou, už má 2 a pol roka. Spokojnosť. Nikdy sa mi nespálila

anketkarka
30. apr 2025

Kvalitný krém s minerálnym filtrom SPF 50 aj keby len sedelo v tieni.