Aký opaľovací krém pre 5-mesačné dieťa?
Ahojte aky opalovaci krem pre 5mesacne babo? Kedze sa uz dost oteplilo
Žiadny. Také malé dieta nepatri na priame slunko.
@barka1 a ked ju len na chvilku vyberiem z kocika?
Tak ju vyberaj tak, aby nebola na priamom slnku.
https://www.najlekaren.eu/kozmetika-opalovanie-...
Ja som dávala tento
@barka1 dieta ma teraz 5 mesiacov, je koniec aprila, v auguste bude mat o 3-4 mesiace viac. take velke dieta uz mozno bude sediet v sportovom kociku. slnku sa v lete da len tazko vyhnut, ved niekedy staci par minut a cloveka "chyti"
@barka1 dieta ma teraz 5 mesiacov, je koniec aprila, v auguste bude mat o 3-4 mesiace viac. take velke dieta uz mozno bude sediet v sportovom kociku. slnku sa v lete da len tazko vyhnut, ved niekedy staci par minut a cloveka "chyti"
@janetinka27 mam decembrove predcasniatko a k nemu som mala v lete skoro 2r dceru. Celé leto sme trávili na ihrisku, on vonku na deke. Nikdy som ho ničím nemazala, pretoze bol proste v tieni. Také malé dieta by som na slnko nedala, ani keby mal na sebe najkvalitnejsi "krém na opalovanie pre miminka". A kvoli parsekundovym presunom cez slnko by som ho zase ničím zbytocne nepatlala.
Mam novembroveho takze o takomto case mal o mesiac viac. Kozna nam odporucila biodermu. Neviem co je pre teba ze chvilu vyberies z kocika ale za mna kvoli chvile ho patlat nemusis.
@janetinka27 mam decembrove predcasniatko a k nemu som mala v lete skoro 2r dceru. Celé leto sme trávili na ihrisku, on vonku na deke. Nikdy som ho ničím nemazala, pretoze bol proste v tieni. Také malé dieta by som na slnko nedala, ani keby mal na sebe najkvalitnejsi "krém na opalovanie pre miminka". A kvoli parsekundovym presunom cez slnko by som ho zase ničím zbytocne nepatlala.
@barka1 a na ihrisko ste isli tunelom? 🙂 slnko je vsade, nohy v sportaku trcia von, slnko svieti aj cez sklo autobusu alebo v rade na zmrzlinu. nase ma 8 mesiacov, stvornozkuje, stoji pri vsetkom, po com sa da vysplhat, take dieta na ihrisku nebude cakat na deke v tieni, moze sa chvilu clapkat vo vode alebo ist do prirody, do mesta a nie vsade je tien.
Ja tiez teraz hladam nejaky kvalitnejsi krem aby som bola pripravena, sama k tomu vztah nemam a nenatieram sa, ale dieta chcem natriet ak bude treba
Od začiatku natieram biodermou, už má 2 a pol roka. Spokojnosť. Nikdy sa mi nespálila
Kvalitný krém s minerálnym filtrom SPF 50 aj keby len sedelo v tieni.