icon

Aký pomer používať pri farbe na vlasy?

22. apr 2024

Nasla som, ze sa pouziva 6% tejto znacky k tejto farbe, ale aky pomer? Teda jedna tuba farby, a kolko ml perodcidu?

autor
22. apr 2024
autor
22. apr 2024

Nasla som krasne cokoladove odtiene a velmi s ami pacia, len neviem, ako ich miesat.

enmery
Autor odpoveď zmazal
nika_val
22. apr 2024

Miešací pomer: 1 : 1 (napr. 60 ml farby na vlasy Igora Royal + 60 ml developer)

autor
26. apr 2024

@nika_val dakujem! Mozem dat na vrch 6% a na stred+ konceky 9%? Farba ta ista: 6-5.

nika_val
26. apr 2024

Môžeš ale je to úplne zbytočne
9% sa používa pri odfarbovaní a nie pri klasickom farbení
Takže za mňa by som to nerobila a normálne dala na čele vlasy 6%

autor
26. apr 2024

@nika_val a to nevadi, ze spodok je trochu tmavsi?

autor
26. apr 2024

@nika_val alebo je to iny odtien iba? Stiahla som si farbu z ciernej, dala loreal 5, ale nezafarbilo rovnomerne. Na vrchu je do zlada, v strede medena, a dole medeno-cervena.
Paci sa mi takyto odtien, teda do medena.

autor
26. apr 2024

Velmi sa mi paci takato, a namiesali 6-5 (20ml) + 6-77 (20 ml). Len tam kadernik oise, ze daval 6% ale na prirodzene hnede vlasy.

nika_val
26. apr 2024

Fuuha to čo ty píšeš je dosť obtiažne pretože tým že to nemáš rovnomerne tak ti to rovnomerne nebude ani chytať
V takomto prípade kaderníčky postupujú tak že tie konce to ešte natrú sťahovačom, potom stred aby porovnali odtieň ku korienkom
Neustále sledujú ako sa to vyvíja a následne zmyvaju aj keby len po 5-10 min pôsobenia ale akonahle sa im zdá že je to približne rovnaké ako vrch zmyvaju a nečakajú ďalej

Keď majú vlasy ako tak zjednotené tak vysušia a farbia na požadovaný odtieň
Pretože keď to máš takto tak nech urobíš čokoľvek tak to nebudeš mať rovnomerné

autor
28. apr 2024

@nika_val stiahla som si dnes spodok vitaminom C. Farba je konecne jednotna. Teraz ale stojim pred velkou dilemou.... Aku farbu si dat na hlavu, aby som nemala cerveny a oranzovy odtien.... Pridavam aj fotku.

nika_val
28. apr 2024

No toto máš dosť do ryšava takže bude ťažšie potlačiť tu oranžovosť
Na prvý krát sa to možno ani nepodarí
Ale určite ak budeš vyberať odtieň tak nech je nejaký ASH
alebo teda popolavy
Oranžová farba sa neutralizuje zeleňou a v kaderníckom svete to zastupujú práve našedlé odtiene 🙂

autor
29. apr 2024

@nika_val fajn! Dakujem! V minulosti som kupovala Glis color 6.0 (svetlo hneda), a zlakla som sa, lebo najprv mala zelenu farbu, ale potom to bola krasna hneda. Tak vyskusam ten.
Nie je ale popolavy, je 6.0.

nika_val
29. apr 2024

Ak na to dáš tu 6-0 Glis to budeš mať veľmi tmavé
Až také čokoládové takže opatrne 🙂

autor
29. apr 2024

@nika_val ano ano, viem. 😅 Ale ked zacne beldnut, je nadherna.