icon

Aký prírodný šampón je vhodný na citlivú pokožku?

lucioska
10. feb 2025

Ahojte, prosim vas viete mi niekto poradit dobry prirodny sampon na vlasy? Uz som tolko roznych samponov vyskusala za tie roky od tych lacnych po drahe, ze uz ani neviem aky mam skusit, ale urcite chcem nejaky prirodny. Napr. Klasicky zihlavovy mi vobec nerobi dobre, svrbi ma po nom hlava.🤔..Moj problem je, ze mam asi suchu pokozku, ale rychlo sa mastniace vlasy..a hlava ma svrbi a mam skor asi mastne lupiny. Moje vlasy su riedke, v prvy den ked umyjem tak su celkom ok, ale potom uz velmi ani objem nemam. Vopred dakujem za kazdu radu...

bronkax
10. feb 2025

Prírodné sú najlepšie tuhé. Ten ružový od two je super. Vlasy ti vyčistí od silikónov a pokožku to dá tiež do poriadku. Potom sa ti aj vlasy odmenia v živote som krajšie vlasy nemala ako po dlhšom používaní tuhého šampónu.

bluemoon24
10. feb 2025

@lucioska nejlepsi prirodni, ktery jsem mela byl od 100%pure neem (a lopuch asi? bylo to davneji). Mela jsem podobny problem jako ty. Mastne vlasy, na ktere jsem (bez vysledku) pouzivala koprivovy sampon. Jenze muj problem byl, ze jsem pokozku hlavy vysusila tak, ze se vice mastila, aby se “zachranila” a tak me vsechno svedelo a vlasy se dale mastily. Mela jsem i bile smitka ve vlasech, ktere vypadaly jako lupy, ale vlastne to byla sucha kuze, ktera se uvolnovala, kdyz jsem se skrabala, protoze me hlava svedela. Tento sampon byl pro me jako zazrak. Tak treba ti pomuze 🙂

camelie12
10. feb 2025

Ja mam dobre dlhoročné skúsenosti so sampuchom (tuhý šampón) od Ponia 👍
Mam zihlavovy s citrónom. Je určený pre mastné vlasy.

ivana11155
10. feb 2025

@lucioska tuhy od Ponio