icon

Aký produkt je dobrý na riedke vlasy?

22. feb 2024
za7
22. feb 2024

mne celkom pomohla henna obaľuje vlasy sú hrubšie, na dlzky vlasov dávať pravidelne olej ale aj maska/kondicioner po umyti, olej len zadržuje vlhkost a ešte si masírujem vodickov zihlavovou od alpy raz za čas pred umytím

marcellka32
23. feb 2024

Jemný šampón, šetrná farba na vlasy ak musí byť (bez amoniaku), vnútorne metionin, zvonka minoxidyl

annanoriska
23. feb 2024

pripínam sa, tiež mám tento problém. Farbu teda nepoužívam len šampón od paletky.

marcellka32
23. feb 2024

@annanoriska ako píšem vyššie, brat aspoň pol roka

nika_val
23. feb 2024

@annanoriska drogeriova kozmetika je to najhoršie čo na jemné vlasy môžeš dať
Plne nezmyvatelnych silikonov ktore vlas iba obaluju a su ešte jemnejšie...

madielilly
3. mar 2024

Zalezi od toho ci mas naozaj riedke vlasy, alebo si to len myslis...Ja som si tiez myslela dlhe roky ze mam riedke vlasy.Lebo neboli po umytí krasne nadychane,hned splihnute a na druhy den vyzerali jak zmoknute kura.3 kadernicky nezavistle od seba mi povedali,ze mam neskutocne huste vlasy,ale tym,ze som prirodzena blondina tak ten vlas je tensi a jemnejsi ako napriklad pri cernovlaskach.Takze mi odporúčali pouzivat ine pripravky na vyzivu a objem

findomatej
4. mar 2024

@madielilly ahoj, čo ti prosím odporučili?
Ja tiež nemám riedke, ale úplne jemné. Pamätám, keď sme si v škole pod mikroskopom porovnávali, tak to bolo riadne vidieť. Moje sú proste jemné a tenké.

madielilly
6. mar 2024

@findomatej mne poradili sampony na objem a vyzivu.A kondicionery na objem a vyzivu.Ale davat si ich len do dlzok vlasov.Nie na cele a nie na korienky.Masky nepouzivam,lebo potom ich mam jak "helmu".A pouzivam oleje ktore su naozaj oleje.Nie ten vodny od Elseve.A len na konceky.Nie do dlzky. Nefenujem vlasy,nefukam a nekulmujem.Len v predklone prefenuje polovlhke.A farbim ich na platinovu...Neodrastaju mi rychlo.Takze farbim kazde 4-5 mesiacov ked vidim ze stara farba sa vymyva a vlasy su jak zmoknute kura bez zivota.....a nie, nemam odrasty.Za 4 mesiace mam akurát tak 1cm odrast ktory je vidiet

madielilly
6. mar 2024

@madielilly a to som skusala znacky ako Dove,elsevea,nivea,milva,kallos,matrix, ausse, avon,oriflame...Ceny za starostlivosť sa pohybovali aj okolo 30 € za mesiac len na vlasy.Az som nakoniec ostala 1x rocne po 3 mesiace pri Revalid tabletkach a Sioss sampone a kondicionery.A olej z Avonu

monicatko20
6. mar 2024

Ja nedám dopustiť na vitamíny forcapil..užívala som po pôrode, 8 mesiacov mi vkuse padali vlasy, ja som bola rozhodnutá oholiť to cele dolu..kamoška mi odporučila a dala douzivat balenie..po 4 týždňoch padanie ustupilo, a začali rast vlásky.. tie čo mi ostali sa krásne posilnili 😊 na von používam aktivátor korienkov a tiež ten istý šampón..a asi 3 streky sprej na rozčesanie a raz za čas olejcek, ale teda mne sa momentálne extrémne mastia vlasy

findomatej
7. mar 2024

@madielilly ďakujem za odpoveď 🙂