icon

Aký šampón použiť na oživenie vlasov?

21. okt 2024

Žienky aky šampón použiť na oživenie vlasov.Mam také polepene e suché vlasy už njevkem aký vyskúšať.Aky vam pomohol.Diky za typ 😉

candii
21. okt 2024

Mne ani nie šampón ako olej do vlasov. Samozrejme treba podstrihnut a pravidelne podstrihovat aspoň každé 3-4 mesiace pár mm, používam obyčajný balea a je super .. nemám vlasy suche a masku mám rada od Garnier - hair food

biba_18
21. okt 2024

šampón malibu c - https://www.notino.sk/malibu-c/un-do-goo-ciasti... ... používam ho tak raz za 2-3 týždne keď vidím že vlasy sú tak trochu zvadnuté ... po použití hydratačnú masku spolu s proteinovou, na to hydratačný kondicioner ...

minenkak
21. okt 2024

Mne na toto pomohol z DM balená sensitive šampón za 85 centov

biba_18
21. okt 2024

a ešte - prečo máš suché vlasy - vlnité či kučeravé, farbené, menopauza?

benimnadir
21. okt 2024

Sublimis od Framesi.

autor
21. okt 2024

@benimnadir no áno treba podotknúť že vlasy farbené na blond snažím sa už obmedzovať farbenie vek 38 teda už nemám 20 že mi pomôžu lacné šampóny a oleje hmmm skúšala som už hoc čo

autor
21. okt 2024

Pruvida šampón som neskúšala máte skúsenosť ?či je to len ďalšia reklama ktorá klame 🙂

benimnadir
21. okt 2024

Tak určite skús popozerať katalóg Framesi, mne veľmi pomohli aj na poškodené, suché vlasy a teraz používam na farbene a nedá sa to opísať. 💗

denk
24. okt 2024

Ahoj, túto diskusiu mi hodil google do denného výberu, keďže vie, že vlasy sú moja osudová téma. Keď som videla, že zvažuješ Pruvidu, normálne som si tu spravila účet, aby som ťa zachránila 😁 Prosím, od Pruvidy ruky preč! Naletela som na ich reklamu na insta, vyplnila som si dotazník a oni mi "namiešali šampón a kondicionér na mieru". Je to to najhoršie, čo som kedy dala na svoje vlasy. Vysušili sa mi tak, že sa mi začali rozpadávať! Odlamovali sa mi veľké kusy vlasu, v pooovici, v tretine, také niečo som nikdy nezažila. A ja hlúpa som pokračovala v používaní ďalej, lebo vraj môže trvať pár mesiacov, kým sa dostavia výsledky. Po 3 mesiacoch bol stav mojich vlasov úplne žalostný a rok a pol neskôr sa stále snažím dostať ich do normálneho stavu. Je to na zaplakanie. Prosím, neexperimentuj s týmto ich zázrakom, radšej si zaplať konzultáciu v profi salóne, v konečnom dôsledku ťa to bude stáť oveľa menej ako proces nápravy po tomto svinstve. Držím palce.