Alternatívy k parochni cyntiablazy v blond odtieni
Ahojte vie mozno niekto poradit alternativu tejto “znacky”? Popripade link na co najrealistickejsiu parochnu? 😀 Zhanam nieco v blond alebo spinavej blond farbe. Ide o to ze je to darcek pre neter, ona je do tej cyntie blazon.. No je to dost drahe a citala som uz aj recenzie ze slecna parochne neposlala a nemala ani zaujem vratit peniaze, tak by sme sa tomu radi vyhli. Dakujem.
@monami_amy mna len zaujalo ze je do nej blazon. Akoze wtf?????
@really8 tiwz ma to zarazilo... Ved to dievča len klame a odrbava 🤣 neviem ci je to vhodný vzor pre mladé dievča
@lucia13022023 no ja ju nesledujem ale zachytila som parkrat jej vyjadrenia (ten vyzor ani nejdem komentovat) a teda riadne uraza zeny, hlavne vyzor a tak vulgarnu zenu som snad este nevidela. Ak je toto vzor mladej baby tak fuuu
@lucia13022023 dala som si tu namahu
uprimne tieto dlhé so sietkou v predu máš v každom shope , pozri parochne.sk , alebo maju kamennu predajnu v blave...... pripadne v praha/ wieden možno maju väčší výber ale základ je ten isty len ano nemaju to tak ako ona na ig atd
my sme tak s kamoškou pobehali a nakoniec sme zistili že kupuje tu istu na troch miestach..
tak som si ju pozrela, dievča pekne klame, pretože umelý vlas nenafarbi ani ked sa poskladá a ludsky vlas tak to sa inak pohybuju ceny
toto je všetko umelý vlas a už ju vidím ako nadpaja vlasy na parochniach ako sedí pár hodin nad nimi 😂😂:joy s tými nechtikami 😂😂😂
tie parochne.sk , kupuje od nich kamoška roky a je spokojna, len farbu si treba naživo asi vybrat , ak sa moc leskne prepudrovat detsky pudrom a potom to je ok
@really8 toto je jej sestra nie tá čo predáva parochne .
@really8 až na to, že toto je jej sestra s ktorou sa ani nebaví
viem,že je to od veci.
@parvinka0001
@123kika1234 aha pardon, vyzeraju rovnako aj po operaciach (viem ze su dvojicky)
@really8 nevyzerajú. Cyntia je výrazne prirodzenejšia oproti sestre
@123kika1234 nedbam, ako som hovorila ja ich nesledujem ale co som ich videla tak su ako dve hrozna
Zeny nie je to moje dieta.. Takze to koho sleduje a kto je jej vzor necham na rodicov. Ku mne ale aj celkovo, sa sprava vzdy slusne a pekne, tak som jej tu parochnu chcela kupit 🙂.
@123kika1234 prirodzená podľa mňa ani nie .sú úplne rovnaké .len jedna pichla viac do úst zatiaľ čo druhá cicky ako obludy
Po zhliadnuti tychto dvoch profilov som onemela 🤣 a to by som sa zaradila medzi celkom moderne zeny 🤣
@andrea2323 😁😁

@monami_amy myslím, že má cenovo dostupné aj kvalitné..chyby sa stávajú aj na lepších e-shopoch