icon

Alternatívy k vložkám Always s dierkovaným povrchom

8. sep 2025

Ahojte....Roky som ich používala,v poslednej dobe sú niejake nové,,,,ten povrch je hladký ...Strašné niečo.....Neviete alternatívu k tým predchádzajúcim always??????myslím tým,že povrch je ako keby dierkovany.Ďakujem

strasko
8. sep 2025

@anonym_autor ja stále kupujem always a sú dierkované. Síce predtým som používala také oranžové alebo ružové a teraz kupujem Platinum.

autor
8. sep 2025

Tak asi staré zásoby,ja som teraz kúpila oranžové a ružové a sú úplne iné.Aj na reklame bolo ,že zlepšili povrch,ale sú strašné.

marianarem
8. sep 2025
@anonym_autor

Tak asi staré zásoby,ja som teraz kúpila oranžové a ružové a sú úplne iné.Aj na reklame bolo ,že zlepšili povrch,ale sú strašné.

@anonym_autor Suhlasim, aj za mna krok vzad.

liusa82
8. sep 2025

za mňa odporúčam tiež platinum take ružovo fialové.Tie sú také asi ako ty chceš s dierkami.Nevidím tam žiadny hladký povrch ale iné alwaysky nekupujem tak neviem porovnať.Len tieto.Ale sú parfumované takže ak ti to nerobí zle skús tie.No a ešte minule som mala alwaysky take ružové ako ty spomínaš ale boli hrubšie classic bez vône tiež tam boli kanáliky.Tieto platinum sú ultra teda tenké

anonym_cd95f0
8. sep 2025

Ja mám platinum a sú dobré, ale raz sa už aj mne podarilo kúpiť, akoby bavlnené, tie sú aj inak asi značené.

marca12
8. sep 2025

@anonym_autor pozri znacku bella,len si nepamatam,ci modre,zelene alebo ruzove su dierkovane.

danette
19. sep 2025

@anonym_autor no dodrbali ich teda riadne.... Akurát už asi pol hodinu hľadám na internete, najprv som myslela že som kupila len nejakú lacnú verziu omylom. Dnes som hľadala v obchode a nenašla som. Tá vrstva sa volala dry view, alebo tak nejako. Veď na o tom bola roky aj reklama že sú suché na povrchu. Tieto nové sú hrozné

autor
21. sep 2025
@danette

@anonym_autor no dodrbali ich teda riadne.... Akurát už asi pol hodinu hľadám na internete, najprv som myslela že som kupila len nejakú lacnú verziu omylom. Dnes som hľadala v obchode a nenašla som. Tá vrstva sa volala dry view, alebo tak nejako. Veď na o tom bola roky aj reklama že sú suché na povrchu. Tieto nové sú hrozné

@danette strašné,,,,,ja ich prestávam kupovať.Ale našla som alternatívu,tescove,

anonym_ed6099
21. sep 2025
@anonym_autor

@danette strašné,,,,,ja ich prestávam kupovať.Ale našla som alternatívu,tescove,

@anonym_autor používam iba Always.Pre zmenu som kúpila Naturella to bolo otrasné, tak isto v DM Jessa, Libresee ešte stále sú Always najlepsie

autor
21. sep 2025
@anonym_ed6099

@anonym_autor používam iba Always.Pre zmenu som kúpila Naturella to bolo otrasné, tak isto v DM Jessa, Libresee ešte stále sú Always najlepsie

@anonym_ed6099 pre mňa už nie....Už sa mi stala x krát ,,nehoda,,s always.Firma prišla o zákazníka 🤣

liusa82
19. okt 2025

máte pravdu že už Alwasky nie sú také dierkované.Ešte minule som tu chvalila tie platinum tie mali dierky donedávna tiež a teraz som kupila prisaham vačku tie isté veď kupujem stále rovnaké balenie a už tieto boli hladke,obal nezmeneny.Keď som ich doma otvorila skoro ma vykotilo.Vobec to nemení na gél pripominaju mi naturella povrchom všetko to ostáva hore na vložke,skoro nič nevsakujú no o ničom.Neviem ktore už budem veru kupovať.To len také varovanie že ozaj ich dokafrali

autor
19. okt 2025
@liusa82

máte pravdu že už Alwasky nie sú také dierkované.Ešte minule som tu chvalila tie platinum tie mali dierky donedávna tiež a teraz som kupila prisaham vačku tie isté veď kupujem stále rovnaké balenie a už tieto boli hladke,obal nezmeneny.Keď som ich doma otvorila skoro ma vykotilo.Vobec to nemení na gél pripominaju mi naturella povrchom všetko to ostáva hore na vložke,skoro nič nevsakujú no o ničom.Neviem ktore už budem veru kupovať.To len také varovanie že ozaj ich dokafrali

@liusa82 áno,ja už tiež nekupujem.

liusa82
19. okt 2025
@anonym_autor

@liusa82 áno,ja už tiež nekupujem.

@anonym_autor a aké si si nakoniec kúpila ako náhradu? ja chcem aby aj voňali