Alternatívy k vložkám Always s dierkovaným povrchom
Ahojte....Roky som ich používala,v poslednej dobe sú niejake nové,,,,ten povrch je hladký ...Strašné niečo.....Neviete alternatívu k tým predchádzajúcim always??????myslím tým,že povrch je ako keby dierkovany.Ďakujem
Tak asi staré zásoby,ja som teraz kúpila oranžové a ružové a sú úplne iné.Aj na reklame bolo ,že zlepšili povrch,ale sú strašné.
Tak asi staré zásoby,ja som teraz kúpila oranžové a ružové a sú úplne iné.Aj na reklame bolo ,že zlepšili povrch,ale sú strašné.
@anonym_autor Suhlasim, aj za mna krok vzad.
za mňa odporúčam tiež platinum take ružovo fialové.Tie sú také asi ako ty chceš s dierkami.Nevidím tam žiadny hladký povrch ale iné alwaysky nekupujem tak neviem porovnať.Len tieto.Ale sú parfumované takže ak ti to nerobí zle skús tie.No a ešte minule som mala alwaysky take ružové ako ty spomínaš ale boli hrubšie classic bez vône tiež tam boli kanáliky.Tieto platinum sú ultra teda tenké
Ja mám platinum a sú dobré, ale raz sa už aj mne podarilo kúpiť, akoby bavlnené, tie sú aj inak asi značené.
@anonym_autor pozri znacku bella,len si nepamatam,ci modre,zelene alebo ruzove su dierkovane.
@anonym_autor no dodrbali ich teda riadne.... Akurát už asi pol hodinu hľadám na internete, najprv som myslela že som kupila len nejakú lacnú verziu omylom. Dnes som hľadala v obchode a nenašla som. Tá vrstva sa volala dry view, alebo tak nejako. Veď na o tom bola roky aj reklama že sú suché na povrchu. Tieto nové sú hrozné
@anonym_autor no dodrbali ich teda riadne.... Akurát už asi pol hodinu hľadám na internete, najprv som myslela že som kupila len nejakú lacnú verziu omylom. Dnes som hľadala v obchode a nenašla som. Tá vrstva sa volala dry view, alebo tak nejako. Veď na o tom bola roky aj reklama že sú suché na povrchu. Tieto nové sú hrozné
@danette strašné,,,,,ja ich prestávam kupovať.Ale našla som alternatívu,tescove,
@danette strašné,,,,,ja ich prestávam kupovať.Ale našla som alternatívu,tescove,
@anonym_autor používam iba Always.Pre zmenu som kúpila Naturella to bolo otrasné, tak isto v DM Jessa, Libresee ešte stále sú Always najlepsie
@anonym_autor používam iba Always.Pre zmenu som kúpila Naturella to bolo otrasné, tak isto v DM Jessa, Libresee ešte stále sú Always najlepsie
@anonym_ed6099 pre mňa už nie....Už sa mi stala x krát ,,nehoda,,s always.Firma prišla o zákazníka 🤣
máte pravdu že už Alwasky nie sú také dierkované.Ešte minule som tu chvalila tie platinum tie mali dierky donedávna tiež a teraz som kupila prisaham vačku tie isté veď kupujem stále rovnaké balenie a už tieto boli hladke,obal nezmeneny.Keď som ich doma otvorila skoro ma vykotilo.Vobec to nemení na gél pripominaju mi naturella povrchom všetko to ostáva hore na vložke,skoro nič nevsakujú no o ničom.Neviem ktore už budem veru kupovať.To len také varovanie že ozaj ich dokafrali
máte pravdu že už Alwasky nie sú také dierkované.Ešte minule som tu chvalila tie platinum tie mali dierky donedávna tiež a teraz som kupila prisaham vačku tie isté veď kupujem stále rovnaké balenie a už tieto boli hladke,obal nezmeneny.Keď som ich doma otvorila skoro ma vykotilo.Vobec to nemení na gél pripominaju mi naturella povrchom všetko to ostáva hore na vložke,skoro nič nevsakujú no o ničom.Neviem ktore už budem veru kupovať.To len také varovanie že ozaj ich dokafrali
@liusa82 áno,ja už tiež nekupujem.

@anonym_autor ja stále kupujem always a sú dierkované. Síce predtým som používala také oranžové alebo ružové a teraz kupujem Platinum.