Antiperspirant, ktorý nezničí tričko
Ahojte, ktorý antiperspirant používate, aby vám nezničil tričká? Všetky tričká doradu majú pod pazuchami biele fľaky ktoré nejde vyprať. A biele tričká majú zas žlté fľaky. Každé tričko mi to zničí a to používam aj spreje, aj potieracie som skusala, aj black& white atď atď... Som zúfalá ...
Od Forever Aloe Vera, nešpiní oblečenie, a je bez hliníka.
@rusalkablack kde sa to dá kúpiť, prosím?
@rusalkablack to ale nie je antiperspirant, ale deodorant, ci?
@mia2906 Túto Niveu antiperspirant v spreji, majú rôzne druhy vôní. Mne sa ešte nestalo, aby som z nej mala fľaky na oblečení. A to ju používam už dlhšie.
@lilianka28 tuším som mala aj z nej. Ale odsledujem
Možno mám nejaký agresívny pot alebo co
@rusalkablack kde sa to dá kúpiť, prosím?
@adriena85 Ja to kupujem od kočky, čo to díluje, ale dá sa kúpiť aj cez net.
@rusalkablack to ale nie je antiperspirant, ale deodorant, ci?
@simsalabim Tuhý antiperspirant.
@rusalkablack ak je to bez hlinika, tak je to len deodorant.
@simsalabim Tuhý antiperspirant.
@rusalkablack však tam máš jasne napísané deodorant
Ja mám najhoršie skúsenosti práve s tými prírodnými deodorantmi - ostávali po nich fľaky a nie a nie vyprať ich vôňu…
Teraz kupujem deodoranty bez hliníka ale od renomovaných značiek ako Dove, Nivea, aj keď sa na antiperspiranty nechytajú nechcem riskovať svoje zdravie a antiperspiranty už roky nepoužívam.
Ja mám najhoršie skúsenosti práve s tými prírodnými deodorantmi - ostávali po nich fľaky a nie a nie vyprať ich vôňu…
Teraz kupujem deodoranty bez hliníka ale od renomovaných značiek ako Dove, Nivea, aj keď sa na antiperspiranty nechytajú nechcem riskovať svoje zdravie a antiperspiranty už roky nepoužívam.
@sisaka Ja som sa tiež konečne dala na tie bez hliníka, nakoľko je to nebezpečné kôli vniku rakoviny prsníka.. Radšej ho použijem.viackrat za deň, ale viem.,.že si tam nepcham nejaké svinstvo
Ja už vyše 10 rokov používam z lekárne perspi guard. 2 vstreky pod každú pazuchou večer po osprchovani a celý týždeň mám pokoj, ani kvapka potu

@mia2906 Túto Niveu antiperspirant v spreji, majú rôzne druhy vôní. Mne sa ešte nestalo, aby som z nej mala fľaky na oblečení. A to ju používam už dlhšie.