icon

Balea nočné krémy: Oplatia sa?

dzt
Moderátor
10. apr 2026

Baby skúšali ste? Cena 6,45€/kus. Nechcem aby mi doma stali ďalšie zbytočnosti… oplatí sa?

anonym_0b2399
10. apr 2026

Ved tam mas 325 hodnoteni. Nepomohlo? Podla hviezdiciek priemerny krem. Za tu cenu vyskusaj.

dzt
autorModerátor
10. apr 2026
@anonym_0b2399

Ved tam mas 325 hodnoteni. Nepomohlo? Podla hviezdiciek priemerny krem. Za tu cenu vyskusaj.

@anonym_0b2399 keď neskusim, tak nekomentujem nie?

dzt
autorModerátor
Autor odpoveď zmazal
doriiis
10. apr 2026

Balea je značka, ktorá neurazí a je priemerne kvalitná. Vždy lepšie ako modrá indulona, alebo Nivea v plechovke. Ale zázraky necakaj

billy_jean
10. apr 2026

Mne zatiaľ nejako nesedl od nich žiadny produkt, ale zase na druhej strane mi nevyvoval reakciu ako garnier.

viestta
10. apr 2026
@dzt

@anonym_0b2399 keď neskusim, tak nekomentujem nie?

@dzt ono je to tak, ze 1000 ludom ten krem sadne, akurat ty budes mat s nim problem. A nebude to o kvalite kremu ale o tom, ze tebe nesadol. Takze ano, plati, nevyskusas nevies. Moja osobna skusenost je, ze mi sadli. Problemy som mala s jednym z tych "premiovych" ale to nepovazujem za chybu kremu, jednoducho moja pokozka ho nezniesla.

andreja13
10. apr 2026

Musis len skusit, nakolko kazdemu sedi nieco ine. Je to znacka, ktora je relativne OK za tu cenu, ale fakt by som neviem aky zazrak rozhodne neocakavala Na to su tu produkty troska z inej cenovej kategorie. 🙂

sense
10. apr 2026

Záleží čo od neho očakávas. Za mňa "neurazí ale ani neohúri". Za to napr toner z tejto rady mám rada, ale azelain Booster nikdy viac.
Čiže musís vyskúšať na sebe

anonym_11b34e
10. apr 2026

Co znamena oplatia sa? Prosim ta, co ocakavas od kremu za 6 €? Ak chces kvalitne pletove kremy s viditelnym ucinkom, tak k tej 6 prirataj 0. Balea je urovnou indulony. Ak pracujes s papiermi a potrebujes si natierat ruky 100krat denne, balea neurazi. Na tvar by som si to nikdy nedala, ani moja mama a to uz je dochodkyna.

anonym_4c8937
10. apr 2026

Balea je velmi priemerna kozmetika bez ucinkov, nejde len o to ake zlozky kremy obsahuju, ale aj ake mnozstvo v akej forme a s cim su "zmiesane".. tieto kremy nemaju ziadne klinicky overene ucinky a casto maju zavadzajuci obal - nadpis.. treba citat hlavne zlozenie. Ja by som si to na tvar nedala, nie preto, ze by mi to malo ublizit, ale preto, ze v tom nevidim zmysel.

7miriam77
10. apr 2026

Ja mám túto značku celkom rada a mám s ňou len dobré skúsenosti. Vyrábajú to Nemci, takže oni si kvalitu držia. Používam veľa výrobkov, tento tvoj konkrétny som ešte nemala, no vyskúšam 🙂

lealikk
10. apr 2026

znacku ako taku mam rada, aj kopec inych jej produktov pouzivam, ale na tvar mi velmi ich kremy nesedia, co je skoda, lebo ved cenovo su super.

7miriam77
10. apr 2026

A ešte napíšem, že na túto lacnejšiu kozmetiku som prešla aj "vďaka" konsolidácie, reku vyskúšam a som až prekvapená ako mi sadli aj nočné krémy, aj denné...a vôbec nemám horšiu pleť ako keď som používala drahšie krémy. A napríklad som si predtým na odmalovanie mihalníc kupovala olej od nivey,tuším 6 e, teraz kupujem od baley za 2 e ,mám pocit, že je ten istý. Ono niekedy továreň vyrába viac značiek na jednom mieste....akurát je iný obal. Je to tak aj s nejakými potravinami. Občas človek platí za značku a reklamy

majlo1234
10. apr 2026
@7miriam77

A ešte napíšem, že na túto lacnejšiu kozmetiku som prešla aj "vďaka" konsolidácie, reku vyskúšam a som až prekvapená ako mi sadli aj nočné krémy, aj denné...a vôbec nemám horšiu pleť ako keď som používala drahšie krémy. A napríklad som si predtým na odmalovanie mihalníc kupovala olej od nivey,tuším 6 e, teraz kupujem od baley za 2 e ,mám pocit, že je ten istý. Ono niekedy továreň vyrába viac značiek na jednom mieste....akurát je iný obal. Je to tak aj s nejakými potravinami. Občas človek platí za značku a reklamy

@7miriam77 vzdy plati clovek znacku a marketing.
A cim vacsia a silnejsia znacka je, ma timy vlastnych vedcov a rozsiahle testovanie ucinku. Ich dostupna cena len reflektuje objem vyroby a efektivitu. Nepotrebujes kremy za 60 eur
Tiez som si volakedy myslela, ze sampon za par eur alebo no name krem nenoze byt dobry, uz som vyliecena😅

7miriam77
10. apr 2026
@majlo1234

A cim vacsia a silnejsia znacka je, ma timy vlastnych vedcov a rozsiahle testovanie ucinku. Ich dostupna cena len reflektuje objem vyroby a efektivitu. Nepotrebujes kremy za 60 eur
Tiez som si volakedy myslela, ze sampon za par eur alebo no name krem nenoze byt dobry, uz som vyliecena😅

@majlo1234 žiaľ, nie vždy vysoká cena výrobku zaručuje aj jeho kvalitu...vo veľa prípadoch predáva najmä marketing a reklama a to všetko treba z niečoho zaplatiť. Ja nevravím o všetkých produktoch, no vo veľkej miere je to tak. A najmä od žiadneho krému netreba čakať zázraky...mne ide najmä o hydratáciu a SPF

majlo1234
10. apr 2026
@7miriam77

@majlo1234 žiaľ, nie vždy vysoká cena výrobku zaručuje aj jeho kvalitu...vo veľa prípadoch predáva najmä marketing a reklama a to všetko treba z niečoho zaplatiť. Ja nevravím o všetkých produktoch, no vo veľkej miere je to tak. A najmä od žiadneho krému netreba čakať zázraky...mne ide najmä o hydratáciu a SPF

@7miriam77 hej, uplnw suhlasim. Taka neutrogena, head and shoulders, loreal, rexona…su vswtko dostupne znacky, ktore su casto zatracovane a pritom maju super zlozenia a velmi prijatelne ceny

7miriam77
10. apr 2026
@majlo1234

@7miriam77 hej, uplnw suhlasim. Taka neutrogena, head and shoulders, loreal, rexona…su vswtko dostupne znacky, ktore su casto zatracovane a pritom maju super zlozenia a velmi prijatelne ceny

@majlo1234 veď áno, najdôležitejšie je nájsť typ kozmetiky,ktorá človeku "sadne"....

sense
10. apr 2026
@majlo1234

@majlo1234 a ešte aj nie vždy to znamená že je ozaj kvalitnejšia, keďže tu reklamu treba zaplatiť a veľakrát už len to zvucnejsie meno pridáva min 20% na cene

anonym_d0fab1
10. apr 2026
@sense

@majlo1234 a ešte aj nie vždy to znamená že je ozaj kvalitnejšia, keďže tu reklamu treba zaplatiť a veľakrát už len to zvucnejsie meno pridáva min 20% na cene

@sense súhlas to isté lieky, dr Max má svoju značku, o polovicu lacnejšiu ako iné tie isté lieky aj účinok no tie majú reklamy a platíme raz toľko.