icon

Beauty produkty a značky na rozpočet do 400 EUR

19. jan 2024

Otázka v nadpise

babulkomale
19. jan 2024

U mna cena nerovna sa ze produkt mi sadne, takze overene plus skusala by som aj ine, ako vzdy.
Vela drahych bolo totalne o nicom.

janaolas332
19. jan 2024

Kliniku estetickej medicíny.

mamamasama
19. jan 2024

Medik 8

lavender94
19. jan 2024

Keby mám mesačne 400 EUR na kozmetiku, tak by som určite išla do úprav. Jemných, ale efektných. Viečka, botox, laserové ošetrenie na akné a jazvy po akné, ale to su veci, ktoré trápia mňa a aj si na ne postupne odkladam. Inak určite chodiť každý mesiac na profi kozmetiku, o tiež vie urobiť divy s pleťou. A zároveň by som si od tej kozmetičky nechala poradiť produkty. Zbytočne budeš kupovať predražene krémy a séra, keď to o kvalite nič nevypovedá. Mala som skvelý krem za 20€ ale aj zároveň aj zlý za 100 a naopak.

babulkomale
19. jan 2024

@lavender94 osetrenie jaziev po akne ano, ale poviem ti pravdu, denne vidim desiatky tvárí a hned vidno, ktora je upravena. A to si kazda myslis, ze to ma jemne...je to velmi vidno, meni to crty a mimiku, ked vidim fotky tych ludi pred upravami, to uplne bije do oci.
Jedine byt zmierena s tym ze mam upravy a zmenilo mi to tvar, ale som s tym ok a netvrdim kazdemu, ze mam len jemne, ktore nevidno. Lebo vidno.

lavender94
20. jan 2024

@babulkomale vies čo, videla som už zle urobené úpravy a aj dobre. Sama chodim na botox, raz ročne od 23 rokov a skoro nikto to nevie. Moja mama je dosť proti týmto veciam a asi keby si to všimne, príde hádka 😂 Vrásky nemám, ale keby nechodím, už by som asi mala. Inak to vôbec nie je vidieť. Črty tvare menia iné úpravy. Neviem ktoré zas tak sa v tom nevyznám. Tie viečka sa tiež dajú v pohode urobiť bez toho aby človek už nevyzeral ako on. Nehovorím, že si ma niekto nechať napichat celú tvar, zdvihnúť viečka a zmraziť aj posledný nerv, ale ja mám napríklad veľmi výraznú mimiku, ktorá by sa mi na pleti už podpísala, keby nechodím na botox. Tým že si dam raz za čas par vypichov do čela, predchádzal tomu. Keď si niekto chce dať vyplniť už existujúce vrásky, vtedy je to nepekne, aj keď aj to vie dobrý dr zvládnuť tak aby to nezmenilo povodne črty. Ale takto. Keď 60 ročná žena dá taky facelift, ze z ničoho nič nemá jedinú vrásku a krk a ruky ako by ujebala korytnačke, jasne, ze to vyzerá hrozne. Vrásky patria k veku, ale niektoré ženy naozaj nemusia v 30 chodiť s radiátorom na cele len preto, že maju zlu genetiku.

babulkomale
20. jan 2024

@lavender94 ja to chapem aj beriem, pisala som len o tom ze na vacsine tvari to fakt vidno a u nas na SK je to domenou mladsich zien, osemdesiatnicky s liftingom stretavam malicko.
Tiez neviem co presne vidno a co nie. Kolegyna mala jasno u jednej pani, povedala ze ma pery a lifting, ja som len skonstatovala ze zvlastna tvar na ktorej vidno ze nieco tam niekto robil.
Kacacie usta ledva vyslovia, co potrebuju, ani ich nemusia mat ako párky, ale ony si myslia ze to nevidno...
Samozrejme ze je to kazdeho vec, som len pozorovatel.