Bolesť pri korienkoch vlasov: máte podobné skúsenosti?
Ahojte ženy, doposiaľ sa mi to ešte nestalo. Dnes som si popoludní vyzliekala mikinu cez hlavu a ako som si prechádzala cez hlavu, zaboleli ma normálne vlasy. Tak ma to prekvapilo a precháhodila som si vlasy hore na temene naľavo a bolesť. Prehodila som si napravo a bolesť. Začala som si chytať pokožku vlasov a normálne tam pri korienkoch bolesť. Nikde som sa nebuchla, nemenila som šampón. Asi tri týždne užívam keratín na vlasy a Bloom robbins gumíky na vlasy. Nikdy sa mi toto ešte nestalo. Bolesť nie je stále, iba keď sa tej pokožky dotknem alebo si prehrabnem vlasy. Dermatologička mala najbližší termín o týždeň v piatok. Stretol sa s tým niekto?
jasne. vzdy to mam ked mam hoci len pol dna cop ci drdol. ozaj bolia vlasy
@ljmmm ale ja drdol vôbec nenosím, ani vlasy v cope. Mám polodlhé vlasy pod ramená.
Ja to mám tiež v času na čas. Neprišla som na to, čo to spôsobuje, no keď si umyjem vlasy, na druhý deň ma koža pri korienkoch už nebolí. A to si ich umývam každý 3. deň, nie raz za uhorský rok.
Ja to mám tiež v času na čas. Neprišla som na to, čo to spôsobuje, no keď si umyjem vlasy, na druhý deň ma koža pri korienkoch už nebolí. A to si ich umývam každý 3. deň, nie raz za uhorský rok.
@anonym_327c9e ja si tiež umývam asi tak, v priemere 2x do týždňa. Ale toto som ešte nezažila. Rozmýšľala som, čoho mám málo alebo naopak veľa, že čo tej pokožke vadí.
Ja to mam z krcnej chrbtice. Mam utlak hlavovych nervov ktorych zakoncenia siahaju az do pokozky. Spociatku to bola taka sporadicka bolest, pripisovala som to copu ale potom sa to stalo takmer permanentne pritomne.
Ja to mavam niekedy, ked si uz nutne potrebujem umyt vlasy, ze presvihnem z nejakeho dovodu den... Ten keratin Ti ich nezatazi moc? Neviem, nepouzivam nic take, ale niekedy mi staci, ze dam nejaky tazsi kondicioner, alebo viac nez je treba a otazeju mi akoby vlasy. Alebo to zvyknem mavat aj pri viroze, ked na mna daco lezie.
Ja to mavam niekedy, ked si uz nutne potrebujem umyt vlasy, ze presvihnem z nejakeho dovodu den... Ten keratin Ti ich nezatazi moc? Neviem, nepouzivam nic take, ale niekedy mi staci, ze dam nejaky tazsi kondicioner, alebo viac nez je treba a otazeju mi akoby vlasy. Alebo to zvyknem mavat aj pri viroze, ked na mna daco lezie.
@nevenka keratín je výživový doplnok na vlasy a nechty. Vlasy som si umývala v pondelok poobede, čiže som chcela zajtra alebo v piatok. Mastné nie sú vôbec.
Pripájam sa - bolia mastné vlasy. A to nemusia byť úplné, úplné mastňáky 😛 Akonáhle ich umyjem, bolesť zmizne.

jasne. vzdy to mam ked mam hoci len pol dna cop ci drdol. ozaj bolia vlasy