Bolí prepichovanie uší ihlou?
Chcem si dat prepichnúť uši ihlou, aj iba lalok aj cez chrupavku. Viete mi niekto opísať na akú bolesť sa mam pripraviť? Som bojko. A aj počas hojenia ci to boli moc. 🥶
Mňa bolelo, radšej streliť.
Za mňa prepichnutie úplne OK, to je bolesť tak na 2 sekundy. Oveľa horšie je to hojenie. V laloku sa ro zahojí rýchlo, chrupavky su horšie. Treba to udržovať čisté, dezinfikovať, občas zachladiť opuch. Par noci sa možno na tom uchu nevyspíš. Mám 9 piercingov v ušiach a jeden z nich som musela (chcela) nechať zarásť, pretože ma to pobolievalo asi aj 2 roky. To už som potom vzdala. Ostatné dierky super.
Daj si ale záležať na tom, kde si to necháš prepichnúť, lebo to podľa mňa zohráva veľkú rolu pri hojení.
@lynda888 a ktorý si si nechala zarásť?
Podľa mňa to neboli
Ahoj, súhlasím s @lynda888 prepichnutie úplne v pohode ale hojenie boli náročnejšie. Lalok sa zahojil rýchlo ale chrupavka trvala dosť dlho. Pobolievalo ma to asi aj rok, zapalovalo sa mi to ale nakoniec sa to nejak samé zahojilo asi a bolo to okej. Myslím ze je to u každého inak, bola som s kamarátkou na tom prepichnuti a iná si to musela nechať zarast lebo mala cele ucho zapálené a nebolo to dobre a ja som bola v pohode. Ale myslím ze za vyskúšanie to stoji😊
Prve si nepamatam bolo to asi v porodnici v pub3rte som strasne chcela dalsiu dierku Prepichla mi sestra v kuchyni nad linkou..bolelo chvilku ale rychlo sa zahojilo
Zarásť som si nechala Helix. To bolo naozaj utrpenie. V druhom uchu mám ale Forward Helix a to je úplne v pohode už.
Lalok sme s kamoskou ani len necitili
Chrupavku som uz citila
Chrupavka boli a strašne dlho sa hojí, mne snáď skoro polroka
Mne sa chrupavka zahojila hned, zato bubienok sa mi hojil niekolko mesiacov co ma slo uz porazit. Ten zas mala kamoska zahojeny hned
Prepichla som si 2 dierky na oboch ušiach sama doma, zahojilo sa to za 3 mesiace už úplne a to mám problémy s ušami, ale priznám sa nedávala som tomu nejakú extra starostlivosť :D po prepichnuti ma oblial pot a zakrútila sa mi hlava ale to mám fóbiu z ihiel. O 3 minúty bolesť žiadna. Nastrelene som mala tiež pred rokom a to bolelo ešte pár hodín po tom neskutočne. Hojilo sa to pol roka... určite radšej ihlou
Prepichla som si 2 dierky na oboch ušiach sama doma, zahojilo sa to za 3 mesiace už úplne a to mám problémy s ušami, ale priznám sa nedávala som tomu nejakú extra starostlivosť :D po prepichnuti ma oblial pot a zakrútila sa mi hlava ale to mám fóbiu z ihiel. O 3 minúty bolesť žiadna. Nastrelene som mala tiež pred rokom a to bolelo ešte pár hodín po tom neskutočne. Hojilo sa to pol roka... určite radšej ihlou
@stellariaaquatica fiha ty si odvážna. A pichala si iba lalok ci aj chrupavku? 😁
Ihlou to určite nebolí 😉 bolelo ma to tupou zicherkou pred stužkovou na záchodoch (čokoľvek prepichnute u mňa je schopné zarast behom noci a všimla som si to až tam) 😂😂😂 jediné, čo má ozaj bolelo bolo rozťahovanie tých dierok aby som mohla mať tunele ale to som bola len chvíľu masochista a teraz mám svätý pokoj 🤷🏼♀️ ja keď som si chcela dať náušnice vždy som musela najskôr nanovo prepichnut bohužiaľ...
Ty asi ani netušíš ako sa prepichuje piersing
Lalok, ale hneď naraz dve a potom znova. Ale chystám sa aj na chrupavky neskôr :D
Určite si nedávaj nastreliť. Je to síce rýchlejšie ale v skutočnosti je to omnoho horšie pre ucho ako štandardné prepixhnutie.

Za mňa prepichnutie úplne OK, to je bolesť tak na 2 sekundy. Oveľa horšie je to hojenie. V laloku sa ro zahojí rýchlo, chrupavky su horšie. Treba to udržovať čisté, dezinfikovať, občas zachladiť opuch. Par noci sa možno na tom uchu nevyspíš. Mám 9 piercingov v ušiach a jeden z nich som musela (chcela) nechať zarásť, pretože ma to pobolievalo asi aj 2 roky. To už som potom vzdala. Ostatné dierky super.
Daj si ale záležať na tom, kde si to necháš prepichnúť, lebo to podľa mňa zohráva veľkú rolu pri hojení.