icon

Bolí púdrové obočie?

Včera o 18:26

Mam ísť piatok a lepí mi 🤣 veľmi bolí keď robia pudrove obočie? K čomu bolesť prirovnať? Na stupnici od 1 do 10 pričom 10 je maximálna bolesť aké číslo by ste tomu dali?

danielad9
Včera o 18:31

@anonym_autor mňa to len šteklilo, maximálne 2. Ale každý ma iny prah bolesti. Každopádne bolesť to za mňa nie je

anonym_cc49ef
Včera o 18:33

dava sa krem a poriadne to ani necitis .. ak zacnes ona zas da krem pocka a ide ...

enmery
Včera o 18:34

Mňa boleli viac pery a aj tak som prežila. Mne dokonca robila bez úmrtvovacieho krému a mna to teda hlavne šteklilo. Čiže sa nemáš čoho báť.

ariannazara
Včera o 18:43

Neboli

cyberk
Včera o 18:57

Vsak sa dava krem na umrtvenie 🙂 ked prestane ucinkovat povies a da ti zas, alebo to bude robit aj automaticky 🙂 ale teda prijemne to nie je aj tak 😂 take 2/10 bolest

anonym_3e7974
Včera o 19:32

Baby aj ja mám ísť. Chcem sa opýtať, keďže oni to tam nejako vymeriavaju ten tvar obocia, mám si ho klasický doma upraviť pinzetou či nechať normálne tak a neupravovat to predtým?

anonym_ed78a0
Včera o 19:33

Necítila som absolútne nic, potom pri korekcii trosku. Tiez som sa roky bala a bola som veľmi prekvapená ze to absolútne nic nebolo

danielad9
Včera o 19:38
@anonym_3e7974

Baby aj ja mám ísť. Chcem sa opýtať, keďže oni to tam nejako vymeriavaju ten tvar obocia, mám si ho klasický doma upraviť pinzetou či nechať normálne tak a neupravovat to predtým?

@anonym_3e7974 Väčšina upravuje v salóne

anonym_3e7974
Včera o 19:39
@danielad9

@anonym_3e7974 Väčšina upravuje v salóne

@danielad9 že by mi ho nakreslila a vytrhlala čo treba a potom tetovala?

enmery
Včera o 19:45
@anonym_3e7974

@anonym_3e7974 Ona ti ho upraví, nerob nič.

anonym_3e7974
Včera o 19:49
@enmery

@anonym_3e7974 Ona ti ho upraví, nerob nič.

@enmery ok ďakujem. Idem o tri týždne tak nejdem ho nijak upravovat

anonym_bd5b14
Včera o 19:58

Mna nebolelo. Ale zato tetovanie ocnych liniek, este len to bol masaker...

enmery
Včera o 20:15
@anonym_3e7974

@enmery ok ďakujem. Idem o tri týždne tak nejdem ho nijak upravovat

@anonym_3e7974 Tak aspoň najlepšie uvidí tvoj tvar, ona to bude zareagovať a ukáže ti, ako by to malo vyzerať a budeš môcť zhodnotiť, či si s tým ok alebo nie.

anonym_e297b1
Včera o 20:27

Mňa to bolelo neskutočne, myslela som si ze pôjdem domov len s jedným. Sama taterka zhodnotila že som privelmi napätá aj keď som sa snažila co najviac uvoľniť (mam zvýšené svalové napatie) Veľa jej to aj krvácalo, ale prežila som a dala by som si ho znova 😀

anonym_3e7974
Včera o 20:35
@enmery

@anonym_3e7974 Tak aspoň najlepšie uvidí tvoj tvar, ona to bude zareagovať a ukáže ti, ako by to malo vyzerať a budeš môcť zhodnotiť, či si s tým ok alebo nie.

@enmery tiež si myslím, len om tam nechcela prísť jediná neupravená...

ivik4
Včera o 20:43

Nie neboli, sem tam zastipe. Skor korekciu citit viac, je to este citlive. Ja som bola uz viac krat

summer23456
Včera o 20:43
@enmery

@enmery baby a ako dlho vám ti vydrží? Ako často to treba chodiť do tetovať? Už to nenaberie taký sivomodry nádych ako majú niektoré ženy?