Botox - skúsenosti a účinky na pleť
že či áno alebo nie?
za mňa: keď raz začneš už budeš musieť pokračovať pravidelne, kamoška mala pocit, že je staršia keď nešla ako mala znova po pol roku cca roku...
ak na to máš a nevyzeráš umelo,ale prirodzene, nech sa páči. Mne to môj muž neodvolí, mám vrásky a dosť ich vidieť, ale páčim sa mu aj tak, čelo mi bozkáva, pre koho iného sa mám parádiť? nízke sebavedomie nemám, ale ani vysoké a aj sa toho bojím ...
@carrot_apple to vážne ti to muž nedovolí či sranduješ?
@nicoletta98 tiež ma to zarazilo...
@nicoletta98 tak jasne, že keby som chcela idem tam,ale za vlastné prachy😂 nepýtam sa ho, ale poznám jeho názor,postoje, on je taký ... naturálny ... a nemyslím si že to NUTNE potrebujem, to je asi najpodstatnejšie
@carrot_apple paradit sa máš aj sama pre seba, aby si ty bola spokojna.. na to nezabudaj ❤️
tiez by som nedovolila, aby ma chlap manipuloval, to uz co je 🙃 ale mozno to pani len prehnala a nic by jej nepovedal a ani by nemal sancu to pri dobrej davke ani zistit, co je dalsia vec🤣
idem a robim si co chcem, kto si da botox do glabely uz nikdy nebude chciet byt bez 😁
Mam botox od 36 a ano chodim pravidelne ale z toho dovodu ze je tazke sa pozret po vyprchani na tie vrasky 😁 proste ked mam po botoxe krasne oci a po pol roku zas hrozne vrasky tak idem pre moj povit stastia ale to neznamena ze po botoxe ich budes mat nejal prehlbene nie budes ich mat take ako si mala pred mizno lepsie lebo sval nepouzivas a neorehlbujes ju ked mas botox, ale kef sa rozhodnes po roku nepichnut nic sa nestane, ked je normalna doky pichne to davku aby si umelo nevyzerala, to mozno tvrdia tie ktore botox nijdy nemali….
@carrot_apple ale veď to je prirodzené kto chce mať nahnevany výraz tváre, keď si zvykol, že vyzerá lepšie.Moja kamarátka 46 r teraz 2 roky nebola rozvádzala sa iné starosti nebolo to nič strašné, ale vyzerá teraz lepšie.Ja mám tiež vrásku hnevu a na čele, ale bola som 2x a stačí, ale nevylučujem, že pôjdem znova.
dala si niektora z vas botox do noustnych vrasok? Nenafukla sa vam tvar? Velmi to zvazujem lebo vyzeram ako buldog
@juliacenc dava sa tam kyselina hyaluronova ano. a kedze pridava objem (tym sa vyplni ta vraska) tak zalezi od toho kolko tam toho daju. ale nemusis mat ani vrssku ked “vyzera ako buldog”, mozes mat aj previs a na to kyselina nie je, ale riesi sa to bud faceliftom alebo nitami, proste tu padnutu kozu musia vytiahnut hore.
to je vsetko na konzultaciu s doktorom
@rk123 na tie nite som citala prilis vela negat recenzii aby som to podstupila 😀 a na facelift si tiez netrufam. Chcela som to len nechat pichnut nech sa to trocha vyzehli tak asi nic z toho nie je to take jednoduche a jednoznacne ako si myslim. Mozno by to bolo este horsie ako teraz
@nicoletta98 veď áno, mám tetované obočie a chodím na masáže tváre aspoň, zatiaľ to nieje pohroma..
@luccija čelo mám vráskavé, vrásku hnevu nie, okolo očí len smerom von, kruhy nemám ani vlasy šedivé, ale napríklad nefajčím a mám vrásky nad hornou perou, to asi skôr si dám spraviť, to čelo sa voláko bojím...ešte existujú tie nite, možno to skúsim,ale to musím šetriť, že až...to si dám tak raz za rok asi😂 a som psoriatička, neviem ako bude moja pokožka reagovať😒

a otazka? :D 🙂