Braun 10in1 alebo Philips One Blade Pro 360?
Ahojte poraďte ktorý holiaci strojček je lepší pre chlapa ktorý holi hlavu , braun 10in1 alebo philips one blade pro 360 14in1? Recenzie co čítam tqk vraj oba sú slabé tak ja neviem uz
To najlepšie za malo € čo vieš kúpiť je zastrihávač Philips series 9000. Na telo na bradu aj na vlasy. Mám ho a je špičkový. Oneblade sa môže skryť mám aj ten.
@dnld ten one blade vlasy neostriha?
Chcela som to kúpiť, hľadám výkonný strojček, ten Philips čo máš ostriha aj 3 CM dlhé vlasy? Neťahá? Ďakujem
@marcellka32 Pochybujem ten oneblade skôr na oholenie brady ale s vlasmi ma problém. Series 9000 ostrihá vlasy aj krátke aj dlhé bezproblémov
9000 maju iba spolu s oneblade a nadstavce su rovnake a stoji 99€ ta 7000 je z ekonomickej stránky rozumnejšia
@dnld Môžem potvrdiť, mam len zastrihavač 5800, či 5700, na telo je jak stvoreny... bradu a vlasy som s ním nedaval. Má aj tú teleskopickú ruku na chrbat.

Keď to chceš na holenie hlavy, tak úplne stačí nejaký lacný silver crest z lidlu. Fakt, bez hanby. Používam tieto strojčeky už roky a nielen na hlavu, ale na cele telo a sú super.
Samozrejme, pozeraj samomazací, samoostriaci a baterkový. Tie, čo musia byť v zásuvke väčšinou stoja za prd, s tým môžeš tak pudla ostrihať akurát.
Ja mám myslím že tento a spokojnosť už pol roka: https://www.lidl.sk/p/philips-multifunkcny-zast... 25€ a nemáš čo viac riešiť...
Philips one blade je skôr na telo ako na vlasy. Telo si ale holím žiletkou normálne. Tieto všetky telové strojčeky mi nepriniesli uspokojivý výsledok.