icon

Brazílsky keratín na vlasy CocoChoco

vojtasova
17. jan 2023

Krásny deň zienky máte skúsenosť ? Objednávali ste niektorá? Ako to funguje že objednam umyjem si s tým hlavu ?
Alebo treba ísť s tým mu kadernícke aby mi to spravila ona. ? Ďakujem za názory 🙂

Brazílsky keratín na vlasy CocoChoco
bajka16
17. jan 2023

Je to trošku zložitejšie. Návodov na Google je kopa. Tam to pochopíš najlepšie

vojtasova
autor
17. jan 2023

@bajka16 ďakujem 🙂

isis234
17. jan 2023

@vojtasova tu je o tom písané,, aj video,,, asi lepšie ísť kaderníčke.. https://www.cocochocokeratin.sk/Aplikacia-kerat...

leuska0910
17. jan 2023

Oni maju na stranke navod, zaberie ti min. 3hodiny.. robila som ich keratin, iny typ, vydrzalo mi to 2tyzdne..

bajka16
17. jan 2023

@vojtasova ale prečítaj si ešte predtým ako objednáš. Ja som až po návode zistila že to nie je nič pre mňa keďže pri dvoch malých deťoch sa nedá fungovať s rozpustenými vlasmi 3 dní bez pohnutia.

vojtasova
autor
17. jan 2023

Nie nie 🙂 nakoniec , to kašlem 🎈🥰 ďakujem za názory tak ja čakám tretie takže sme na tom Rovnako 🥰
@bajka16

vojtasova
autor
17. jan 2023

Nakoniec si vezmem klasika šampón s olejom 🙂

nika_val
17. jan 2023

@vojtasova tvoje vlasy ti budú len a len vďačné za to že na ne nedáš keratín 🙂

vojtasova
autor
18. jan 2023

@nika_val 🙏🏻 ďakujem , len potrebujem nejaký mega šampón na vlasy 🙏🏻

nika_val
18. jan 2023

@vojtasova na aky problem? Suché alebo zničené?
Na suche som skúsala teraz dobry sampon od Malibu C hydratačný..
Na zničené farbením / odfarbovaním pozri Olaplex 🙂

vojtasova
autor
19. jan 2023

@nika_val ja som si vlasy podstrihla 🙂 takže mám vlasy svoje už vyrastene🙂 chcem na pevnejšie vlasy, lesklejšie , a na hydratáciu;)

isis234
19. jan 2023

@vojtasova mali by mať i v DM, ja som objednala zo zdravéhosveta.sk

nika_val
19. jan 2023

@vojtasova pozri si Olaplex či ta nezaujme ten 🙂
Ale odporučam stranky peknevlasky alebo hairclinic tam najdes urcite original..
Aby ak budes kupovat aby si nekupila nahodou fake

vojtasova
autor
19. jan 2023

@nika_val ste poklad ďakujem krásne 🥰🥰🙏🏻 niečo overené ? 🙂

vojtasova
autor
19. jan 2023

@isis234 overené ? 🙂

nika_val
19. jan 2023

@vojtasova ja mám olaplex overený 🙂
Mala som masku n3, šampon n4, kondicioner n5, a aj bezoplachovku n6
Tu je vysledok 🙂

fauko
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
nika_val
19. jan 2023

@fauko ja chcem teraz skúsit rozmarínovy olej na rast vlasov .. 🙂 ale ano ricinovy je známy svojimi vlastnostami urychvanie rastu ( na obočie sa velmo používa) + ked sa prida masaž hlavy (stimulacia vlasovych fulikul) tak to nie je zla kombinacia ..
Len pozor nie každy olej je vhodny na vlasy (napr kokosovy olej sa neodporúča davat vlasy) ..
Ano aj kavova usadenina sa použiva ( kofein tiež stimuluje rast) ale pozor ak ma niekto blond vlasy tak ta kava zvykne ich mierne prifarbiť..
Takže kava len pre tmavovlasky 🙂

isis234
19. jan 2023

@vojtasova ano, peto som dala foto, skúšala som všelijaké aj olejové, argánový nula bodov,,, a s týmto pekné vlasy, lesklé aj zahusťuje

isis234
20. jan 2023

@fauko s tou kávou som to videla...,, dá sa do polovice šamponu za 1PL kávy nesky..... Poprosím, ricínový olej s niečim zmiešaš? lebo ja som to skúšala na končeky vlasov- to je veľmi mastné

fauko
Odpoveď bola odstránená
isis234
20. jan 2023

@fauko vďaka,,,, skúšala som to i vmasírovať do pokožky hlavy... budem to riediť, ako píšeš

isis234
22. jan 2023

Poprosím, má niekto skúsenosoti s týmto šamponom? https://www.zdravysvet.sk/search?q=KHADI šampón...
poslali mi to mailom

denissah
20. apr 2025

@nika_val pekná blbosť. Za mesiac je absolútne nereálne aby vám vlasy takto narátali. Ako marketingový ťah vám to nevyšlo toto vôbec 🫣

nika_val
20. apr 2025

@denissah nemám prečo robiť žiaden marketingový ťah keďže z toho nič nemám 😁
Nejde len o to že vlasy podrástli, tak ide hlavne o kvalitu o to že sa mi vlasy krepatili (viď na prvej foto) boli také akoby až zvlnené ale bolo to spôsobené krepatením
Na ďalších foto išla nie len kvalita hore, ale naozaj vážne podrástli, lepšie sa s nimi pracovalo, lepšie sa fúkali takže boli po vyfúkaní pekne rovné a hneď aj pôsobili dlhšie
A ako posledná vec: na foto č.1 mám hlavu rovno, na ďalších foto mierne zaklonenú takže aj to robí ten efekt
Olaplex nie je na rast a nemá nič spoločné s rastom vlasom takže tu som nechcela ukázať to. Olaplex zlepšuje kvalitu vlasov, opravuje ich išlo tam hlavne o to 🙂