Bude melír skryť šediny na hnedých vlasoch?
Ahojte rozmýšľam že by som si dala melir tenké pramienky svetlý skôr studený odtieň chcem to hlavne kvôli šedinám bude to menej vidno ? Vlasy mám zosvetlene už vyše roka z čiernej teraz je to taká hnedá svoje povodne mám tmavohnede , ide hlavne o tie šediny keďže na tmavých to hneď vidno pomôže to ďakujem za rady foto v komente

Spočiatku to môže byť skôr do ryšava. Tiež som išla z hnedej a nemám to zďaleka také aké som chcela. Viem je to dlhý proces aj na 3-4 sedenia kým to bude také aké má byť..
@sszuzu8 ja blondína byt akože nechcem len proste ma to štve zafarbim si vlasy a 2 týždne a už rastu šediny nemôžem sa tak často farbiť a tie spreje na šediny mi ani nechytajú takže som z toho zúfalá a presne že aj keď mi stíahla farbu z čiernej tak som bola oranžová 🙈😱😃
@anonym_285 ďakujem 🙂 no veď ano a ten fialový šampón keby si dávam na vlasy netlmilo by to tu ryšavú ? Mne ide hlavne o tie šediny
@anonym_285 no na tej fotke mám vlasy zafarbené teraz som zase sedivá 🙈no uvidím ako to bude vyzerať
posunies dobu farbenia/ odfarbovania ale. Tak ci tak budu rast sive vlasy a tam kde budu rast do hnedych to bude vidno proste. A ked uz to bude moc, nie ze len svacnes jednu farbu na hlavu ale ty musis dat zas dorobit melir. Ale ak chces tymto sposobom pomaly dosiahnut cele vlasy svetle a si trpezliva tak za skusku to stoji. ja som uvazovala ako ty, ale mne tie sive vlasy okolo cela ked rastu to neznesiem. kazde tri tyzdne musim farbit, to si neviem predstavit chodit ku kadernicke tak casto
@anonym_autor keď si dáš melír,tak budeš musieť chodiť ku kaderníčke stále,veď keď ti to vyrastie,tak to bude ešte nápadnejšie a tie odrasty ti bude musieť stále odfarbovať.Ja to tak mám.
@anonym_autor keď si dáš melír,tak budeš musieť chodiť ku kaderníčke stále,veď keď ti to vyrastie,tak to bude ešte nápadnejšie a tie odrasty ti bude musieť stále odfarbovať.Ja to tak mám.
@rozculena jaj tak čo mám robiť s tými šedinami
Ja mam farbu nieco ako ty na fotke. Kamoska kadernicka mi navrhla melir, aby sme prekryli sediny. Isla som s tym, ze uvidim, co to bude, lebo kedysi davno som melir mala a ani nie do polroka som ho prefarbovala (obycajnym nejakym fialovym samponom, ale to bola tak nadherna farba🥰) teraz vsak viem, ze to bol len uplne zle spraveny. Neskutocne sa mi pacia teraz moje vlasy, robime kazde 3 mesiace... raz sme dali hnedu a cervenu farbu, teraz naposledy sme tieto 2 farby zmiesali a buchli to s melirom. Ja som velmi spokojna...
@anonym_autor máte peknú hnedu farbu na vlasy,mohla by som poprosiť,aký máte odtieň a značku?Ak si teda farbíte doma.Ďakujem.
Mam ten isty problem,mam tmave vlasy,bola som 2x na melir,pretoze na 1x mi to nechytilo dobre,ale dlho som nevydrzala.Presne ako radia dievcata,vyzera to hrozne,ked to zacne vyrastat.Nechcem ist uplne do svetlej farby,ale som tiez nervozna zo sedin,tie mi vyrastaju hlavne v strede ako mam cesticku 🤦 .takze musim kazde 3 tyzdne farbit.Som zvedava,co budu radit dalsie zenicky.A tiez sa chcem opytat,aku mate farbu?S tym mam tiez problem,chcela by som taku peknu hnedu,ale bud mi chyti na cierno,alebo som rysava,neviem najst pekny odtien hnedej.
Vôbec si nedávaj melír, je to out, keď už tak balayage Alebo sunkissed, vyzerá to krajšie a prirodzenejšie a splní to to, čo chceš 🙂
@sszuzu8 ja blondína byt akože nechcem len proste ma to štve zafarbim si vlasy a 2 týždne a už rastu šediny nemôžem sa tak často farbiť a tie spreje na šediny mi ani nechytajú takže som z toho zúfalá a presne že aj keď mi stíahla farbu z čiernej tak som bola oranžová 🙈😱😃
@anonym_autor prosím a aké spreje na šediny kupujete ?
@anonym_autor máte peknú hnedu farbu na vlasy,mohla by som poprosiť,aký máte odtieň a značku?Ak si teda farbíte doma.Ďakujem.
@atika11 ďakujem ako mne sa to páči táto aktuálna farba je to zmena z čiernych len ma štvu tie šediny presne v strede cestičky farba je táto z dm
@anonym_autor prosím a aké spreje na šediny kupujete ?
@1mina túto ale aj od syoss ceny sú približne rovnaké
Ja mam farbu nieco ako ty na fotke. Kamoska kadernicka mi navrhla melir, aby sme prekryli sediny. Isla som s tym, ze uvidim, co to bude, lebo kedysi davno som melir mala a ani nie do polroka som ho prefarbovala (obycajnym nejakym fialovym samponom, ale to bola tak nadherna farba🥰) teraz vsak viem, ze to bol len uplne zle spraveny. Neskutocne sa mi pacia teraz moje vlasy, robime kazde 3 mesiace... raz sme dali hnedu a cervenu farbu, teraz naposledy sme tieto 2 farby zmiesali a buchli to s melirom. Ja som velmi spokojna...
@guiseppinka a akú farbu vlasov si mala keď si začala s melírom takú hnedú ? Ak by si bola taká dobre že ako to vyzera ďakujem
@guiseppinka a akú farbu vlasov si mala keď si začala s melírom takú hnedú ? Ak by si bola taká dobre že ako to vyzera ďakujem
@anonym_autor taku nejaku ako ty... ozvi sa mi a poslem ti fotku do ip
@anonym_autor taku nejaku ako ty... ozvi sa mi a poslem ti fotku do ip
@guiseppinka ok ďakujem napíšem ti
Mas pekne vlasy aj farbu.Znicis ich melirom, budes hrdzava, zlta a vlasy ako slama.Tie biele melir zostaruju.Budes musiet chodit pravidelne na melir, takto hodis doma farbu a hotovo.Suseda si tiez tak dala, kvoli sedinam, odhliadnuc, ze jej to nepristalo, svoje ma hnede,vyzerala ako chora, po viacnásobnom merilovani jej tak znicilo vlasy, ze si ich musela dat na kratko.Predtym mala krasne, dlhe vlasy.Teraz nosi opat hnede a radsej farbí.Nehovoriac, ze tmavemu typu nepojde blond k pleti.
Mas pekne vlasy aj farbu.Znicis ich melirom, budes hrdzava, zlta a vlasy ako slama.Tie biele melir zostaruju.Budes musiet chodit pravidelne na melir, takto hodis doma farbu a hotovo.Suseda si tiez tak dala, kvoli sedinam, odhliadnuc, ze jej to nepristalo, svoje ma hnede,vyzerala ako chora, po viacnásobnom merilovani jej tak znicilo vlasy, ze si ich musela dat na kratko.Predtym mala krasne, dlhe vlasy.Teraz nosi opat hnede a radsej farbí.Nehovoriac, ze tmavemu typu nepojde blond k pleti.
@anonym_eb492b ďakujem baby tak asi dotoho nepôjdem vzhľadom nato že som bleda v tvári a oci mám orieskovohnede táto farba mi pasuje len ma stvu tie šediny
zena sa prestala farbit a pouziva ten farbiaci sampon plantfur 39. tym padom neriesi odrasty

Spočiatku to môže byť skôr do ryšava. Tiež som išla z hnedej a nemám to zďaleka také aké som chcela. Viem je to dlhý proces aj na 3-4 sedenia kým to bude také aké má byť..