Chodíte na pedikúru s gélovými lakmi k Číňankám?
Čaute babi chodíte niekto na nechty na nohách k čínankám myslim tie klasické saloniky čo su skoro v každom meste . Koľko približne platíte?
@nina231 Iba gellak 15E, pedi si nedavam, lebo nedoverujem hygiene pracovnych nastrojov.
Ja chodím ku svojej pedikérke a dávam 40 eur. V živote by som nešla ku vietnamcom na pedikúru. A viem prečo to hovorím.
len k nim nie, strasna hygiena, radsej si priplat, mne robila pedikuru jednorazovym skalpelom 39 eur, slovenka, cisty salon
Nikdy viac radšej si priplatim
ano chodim uz par rokov, ale len do 2 overenych salonov, kde pouzivaju jednorazove skalpely, priestory ciste, dezinfikuju hned ako skoncia... osobne by som nesla napr. v nakupnom centre. mani/pedi + gellak cca 25e
@nina231 áno 3 roky nonstop každý mesiac aj mani a všetko v poriadku nechty mám v poriadku
Ja chodím ku svojej pedikérke a dávam 40 eur. V živote by som nešla ku vietnamcom na pedikúru. A viem prečo to hovorím.
Nie, nikdy by som nešla
U nás ale žiadne číňanky nie sú. Všetko vietnamky🙃
U nás ale žiadne číňanky nie sú. Všetko vietnamky🙃
@mateson2004 ešte že ste taká múdra. Nerozumiem prečo sa vždy nájde minimálne jedna osoba ktorá rieši úplne niečo iné ako bol zámer ..

@nina231 NR 20 - 22€