@deedol mne ukazuje ze neexistuje
@deedol zadala si správny nick prosím?
@simona20201309 ja som ho prave sledovala.
fipahskin
No záleží aký máš typ pleti a čo od toho očakávaš. Na prvých priečkach su komedogenne zložky, čo mne by nevyhovovalo na pleti, ale záleží, či si na to citlivá alebo nie. Ingrediencie, ktoré by to serum mohli urobiť zaujímavým su na posledných miestach, čo je škoda. Dimethikon mne osobne nijak neprekáža, podľa mňa má v kozmetike svoje uplatnenie, ale tiež záleží ako komu sadne. Ešte glycerin tam je celkom vysoko, tak dobre, dajme tomu. Ostatne zložky len na udržanie konzistencie a stability, ktoré pleti neuškodia. Ja by som si ho nekúpila. Myslím si, že séra s niacinamidom sa dajú kúpiť omnoho lepšie za par korún. Napríklad take the ordinary je úplná topka, alebo keď chceš niečo komplexnejšie tak nejaké kórejské značky. Skúšala som niacinamid aj od Balei a to sa tiež dosť podarilo. Ak chceš niečo na prejasnenie pleti je fajn používať aj iné aktivne látky. Aspoň ja mám takú skúsenosť, že samotný niacinamid veľkú parádu neurobí.
Parafin je produkt z ropy tak co myslis??
stačí keď si pozrieš ako "účinkuje" na pleť PEG..... ja ti odporúčam obyčajné prírodne produkty
Všetko čo je obsahuje. Parafín, je eee. Parafín vzniká pri spracovaní ropy, takže asi veľmi dobrý nebude.

nevyznam sa v tom nijak extremne, ale mam pocit, ze nie vzdy mi robi dobre parafin/minerlany olej, ktory v tomto prirpavku je na druhom mieste. vidim tam aj silikon na piatom mieste.
ostatne moc nevyiem. pozitivom by mohol byt glycerin, ten je na stvrtom mieste, mozno su tam este nejake dobre zlozky a je tam aj forma kyseliny hyaluronovej, ale neviem ake molekuly, no zda sa mi, ze to budu velke molekuly, navyse jej tam je dost malo, lebo je uplne na konci zoznamu.