icon

Čo na rast a výživu vlasov?

viva13
15. dec 2023

Ahojte, zacali sa mi lamat vlasy, znicene ich mam,vypadavaju.Huste som mala rednu, ofinu som mala vzdy dlhu zarovno dlzky vlasovov teraz mam vselijake dlzky ofiny najkracou 2cm hrozne poradte uvinne co zaberie som uz zufala,dakujem

pribinak
15. dec 2023

@viva13 kúp si lopuchovy olej, ale na pitie

lely1234
15. dec 2023

@viva13 biohar. Pravidelne každý deň používať.

nadush
15. dec 2023

@viva13 kamoška vyrába také tonikum na vlasy a vlasovú pokožku - mne prestali vypadávať a ďalšia kamoška si to pochvaľuje tiež, upokojila sa jej pokožka hlavy 👌🏻 má profil na IG, keď budeš chcieť pozrieť, napíš 😊

lia2022
15. dec 2023

@viva13 Ja som si kúpila vitamíny Forcapil čo mi tu ženy poradili. Užívam druhý mesiac a musím povedať že vypadávanie vlasov sa výrazne zredukovalo, taktiež mi konečne začali rásť nové vlasy . Mám z toho radosť a určite plánujem užívať min. 3 mesiace 😉.

natalymindo
17. dec 2023

@viva13 dôležité aj to ako sa staráš o vlasy. Pises ze su zničené a ze sa lamu... skus častejšie zabali na vlasy. Najlepšie take ktoré hydratuju... med banan avokádo. A v prvom rade žiadne tepelne úpravy. Žehlička kulma najvacsi zabijaci vlasov. Tu ti nepomozu ani neviem aké vitamíny. Pravidelne zastrihavanie a ošetrovanie vlasov.

pikachu999
22. dec 2023

@nadush ahoj poslala by si mi prosím jej ig? Ďakujem 🫶🏼

nadush
22. dec 2023

@pikachu999 jasne, posielam do správy 😊

viva13
autor
22. dec 2023

@lia2022 kupila som uvidim dakujem

viva13
autor
22. dec 2023

@natalymindo farbim a casto fenujem lebo sa mi neuschnu nez idem spat.

viva13
autor
18. jan 2024

@lia2022 ja uzivam mesiac nechty su lepsie na tom ale vlasy sa nechcu prebrat

viva13
autor
28. mar 2024

Takze nic nezabralo, zacal mi haprovat menzes, gyn mi zistiz nizky progesteron, priberanie, vypadanie vlasov, 2mesiace nemam menzes nemate skusenost?mam aj anemiu