Čo na rast mihalníc?
Ahojte, mate nejake osvedceny tip/trik? Pouzivala som od revitalash, mala som nadherne mihalnice, ale ako nahle som ich nepouzivala, boli este horsie, ako predtym. 🤦🏻♀️ A 100e uz nedam za to....
Co take podla vas je ucinne? Nejaky olej? Vazelina?
Veeeeelka vdaka!
Tiež som skúšala kedysi ricínový olej, no mám citlivé oči a mala som z oleja zápal. Kúpila som si na odporúčanie tento prípravok, finančne fajn a ozaj účinok bol už viditeľný po 2 týždňoch. Jedno balenie vydrží dlho.
@barrborka Prepáč, to podstatné som nenapísala, VIPERA, sérum na rast mihalníc.
https://makeup.sk/product/385615/
A co hovorite na serum od The Ordinary. Stoji 15e.
Aj za mna nanolash ..nemám z neho vobec citlive oči cervene ako z hair plus som mala zapal
Ahoj. Ako baby pisu, ricinovy olej. Len sa mi zda, ze som citala odporucania na cierny. Alebo skus popozerat v DMke tie sera na mihalnice. Podla recenzii si mozno vyberies. A nestoji to tak vela.
@reaan ricinovy olej mam inak, kupovala som ho na vlasy. Mam od znacky botanica. A ako ho naniest na tie mihalnice? Nejakou spiralou ci staci prstom?
Odporúčam z vlastnej skúsenosti nanolash, nanáša sa stetinkou nad mihalnice (akoby si si robila očnú linku)
Kupila som si na aliexpresse prazdnu spiralu a tym si to nanasam. Popripade pouzit kefku so starej spiraly ak sa ti ju podari ocistit 🙂 alebo ako pises prstom, len mna napr. trosku palia oci ak si nanesiem viacej oleja

Zevraj ricínový olej je fajn na rast mihalnic.. akurát ho mám kúpený a plánujem ho používať na mihalnice 🙂