Čo na rast mihalníc?
Ahojte, mate nejake osvedceny tip/trik? Pouzivala som od revitalash, mala som nadherne mihalnice, ale ako nahle som ich nepouzivala, boli este horsie, ako predtym. 🤦🏻♀️ A 100e uz nedam za to....
Co take podla vas je ucinne? Nejaky olej? Vazelina?
Veeeeelka vdaka!
Ja si natieram s ricinovym olejom kazdy vecer a narastli mi uz dooost
Tiež som skúšala kedysi ricínový olej, no mám citlivé oči a mala som z oleja zápal. Kúpila som si na odporúčanie tento prípravok, finančne fajn a ozaj účinok bol už viditeľný po 2 týždňoch. Jedno balenie vydrží dlho.
@hyta aaa, ktory?
@izabel_a nemala si nejkae problemy s okom? Nedostal sa ri ricinovy olej do oka?
Refectocil ,top
@barrborka Prepáč, to podstatné som nenapísala, VIPERA, sérum na rast mihalníc.
https://makeup.sk/product/385615/
Nanolash a je o polovicu lacnejsi 🙂
A co hovorite na serum od The Ordinary. Stoji 15e.
Aj za mna nanolash ..nemám z neho vobec citlive oči cervene ako z hair plus som mala zapal
Ahoj. Ako baby pisu, ricinovy olej. Len sa mi zda, ze som citala odporucania na cierny. Alebo skus popozerat v DMke tie sera na mihalnice. Podla recenzii si mozno vyberies. A nestoji to tak vela.
@reaan ricinovy olej mam inak, kupovala som ho na vlasy. Mam od znacky botanica. A ako ho naniest na tie mihalnice? Nejakou spiralou ci staci prstom?
Odporúčam z vlastnej skúsenosti nanolash, nanáša sa stetinkou nad mihalnice (akoby si si robila očnú linku)
Kupila som si na aliexpresse prazdnu spiralu a tym si to nanasam. Popripade pouzit kefku so starej spiraly ak sa ti ju podari ocistit 🙂 alebo ako pises prstom, len mna napr. trosku palia oci ak si nanesiem viacej oleja
Ked som si ho dala vela tak to zacalo stipat

Zevraj ricínový olej je fajn na rast mihalnic.. akurát ho mám kúpený a plánujem ho používať na mihalnice 🙂