Čo pomáha na rastúce fúziky u žien?
čo na rastúce fúziky u ženy? viete o niečom, napr. prípravku ktorý by fúziky vytrhol, alebo - ja už neviem čo s tým.
poraďte niečo okrem kozmetičky.
@barbora0308 ja tak isto, ak mám náhodou cestu že idem na obočie tak mi to tam voskom vytrhne a je :D
Ja používam Balea voskové pásiky , sú super
Mne raz davno kedysi sestra dala vzorku nejakej depilacnej peny alebo co to bolo. Bola to taka zelena pena a bolo to super. Namazala som pod nos, za par minut zmyla a bolo po chlpkoch. Vobec vsak neviem, co to bolo za znacku, lebo som obal vyhodila a ani sestra nevie, lebo tiez len nejaka kamoska jej to posunula. Ak by ste nahodou niekto vedeli, budem rada za info 🙂
Inak, skusala som rozne depilacne kremy na tvar, aj uz spominane pasiky na tvar, ale ja mam strasne citlivu plet a kazdy krem (aj tie pasiky) ma akoby spalil tak, ze som par dni chodila so zacervenanou kozou pod nosom. Takze trham pinzetou.
ja pasiky nemozem ani citit, podla mna efekt/cena o nicom. Najlepsie je ist ku kozmeticke = naozaj najrychlejsie, najefektivnejsie. Pouzivam ale doma taku cukrovu pastu... ohrejem nanesiem, sup na to textilny pasik, strhnem. Ponadavam si. A hotovo :D
@simca06022011 akú cukrovú pastu prosím ťa používaš? 🙏Tiež som rozmýšľala že to skúsim.
@letmebe8 MOOM Organic Sugar Wax mam teraz, ale uz pozeam u nas, lebo na iherb uz som to nenasla.. tearz vyberiem asi nieco co sa bezne da kupit, mozno aj BioEpil neviem.
este dodam ze ja to pouzivam klasicky s pasikmi, lebo vela ludi cukrovu pastu pouziva ako taku hmotu co roztrie, strhne.. :D tak na to to nemam odskusane
Veet depilačný krém
@diewcatqoo opilca sa to nahodou nevolalo?
@renata1405 nie, nie, Opilca urcite nie. Tu som skusala a popalila ma. Ale dakujem.
Používala som voskové pásiky ,kým mi známa neporadila,a odvtedy používam toto Strep/Opilca depilačný krém na tvár a bikiny 75 ml
@barbora0308 nechápem, ako môžete mať mesiac pokoj, keď vytrhnem chlpok, tak za tri dni trči von kustiček.
Za mňa len laser, u nás v práci tiež chodili na vytrhanie, ale po týždni to už bolo vidieť , takže za mňa toto nie je riešienie
Každý týždeň si depilujem voskovými pásikmi (rôzne značky). Nechápem ako tu píšete, že máte na mesiace pokoj 😄😄 mne to narastie už za ten týždeň a to nie som snedý typ a mám tie chĺpky jemné a relatívne svetlé. Ja si to extrémne všímam na ženách preto si to hneď ostraňujem
@mooonika1975 Tak je to asi individualne, u mna nezabera napr. laser ale ze vobec resp. je pravda, ze som skusala iba doma philips lumeu, ktoru som mala, ale u mna skoro ziadny efekt. U mna zabera vosk a fakt mam mesiac pokoj 🤗. Napr. ale na nohach, ci bikiny to zial tak nie je 😮💨.
@barbora0308 tak lumea nie je laser
@mooonika1975 Co by nie, je to IPL, co patri medzi laserove epilatory. Je mi jasne, ze to zjavne nie je taka intenzita, ako nejaky vykonnejsi stroj priamo v salone, ci nejakej klinike...
Zajtra otestujem cukrovú pastu z dmky napíšem :D
@barbora0308
Kľúčovým rozdielom medzi laserom a IPL je typ použitého svetla. IPL je širokopásmový pulzný svetelný zdroj, zatiaľ čo laser je monochromatický koherentný zdroj svetla.
@mooonika1975 Netvrdim, ze to tak nie je, nie som expert. Lumea sa ale vsade prezentuje ako laser, preto som nikdy opak nepredpokladala.
Preto pišem, že laser je trvalejši @barbora0308
Mam Lumeu od Philipsu a som spokojna, na par mesiacov pokoj (ked sa pouziva správne)
@barbora0308 prosím Ta...to ako na tie chlpy v nose🫣
@zuzulkika Ja si tie Veet pasiky nastriham takto na mini pasiky 😁. Napcham do nosa podla potreby a povytrhavam. Ano boli to, je to neprijemne, ale ma to dlhodobejsi efekt u mna 👍.
@barbora0308 😀dakujem👍
V prvom rade odporúčam endokrinologické vyšetrenie na PCOS...
Laser 🤗 najlepši

Veet voskove pasiky na tvar. Ja osobne pouzivam aj na chlpy v nose 😁. Pekne si to vsetko povytrham a minimalne mesiac mam pokoj 👍.