Čo najlepšie použiť na holenie?
Okrem žiletky
Nohy a podpazušie si depilujem.Ostatne holim ziletkou
pouzivam gillette olay s tym mydlovym pasikom, tak uz nic ine netreba
Lumea
Odnedávna depilujem čo treba cukrovou pastou, ale na podpazušie som sa ešte neodvážila : D takže tu ešte so žiletkou
A intímne partie? Ako dosiahnuť nezapalovanie chĺpkov? Poradíte?
@interjection27 prosím, akú značku cukrovej pasty používš?
@andreakotesova Ostrá žiletka a holiť sa 1x týždenne alebo max. 1x za 5 dní. Pokožka sa pekne zregeneruje. Asi sa holíš častejšie keď ti chĺpky zapľujú?
@martina7578 práveže nie 😅
@zena666 buď si ju urobím sama (na internete je kopec návodou a tutoriálov, len je ťažké odhadnúť konzistenciu pri prvých pokusoch) alebo teraz som kúpila z poľska alexya natural. Tá mi vyhovuje, má práve tri ingrediencie ale teraz v lete rýchlo mäkne, preto používam aj látkové pásiky
@interjection27 dakujem idem objednat a vyskusat 🙂
@snowflakenel ktorú presne máš?
Je možné s 1 nadstavcom oholiť všetko?
@snowflakenel lenze lumea by sa nemala pouzivat na pokozke kde sa nachadza tetovanie,alebo materske znamienka
@andreakotesova lumea, iba to ma zachranilo... Pred zapalovanim, pred zarastanim do pokozky, pred jahodovymi nohami, pred nekonecnym holenim a trhanim. Kym som si ju nekupila nevidel ma nikto ani v kratasoch ani v plavkach. Tych 250 eur stalo za to. Viac som dala za zbytocny laser
@veronicka0123 ja mam s dvoma nadstavcami (telo, tvar) a kablom (nie nabijatelna). Viac mne osobne netreba a spravim tym vsetko.
@andreakotesova vyskusal saten olej od firmy Saloos a ziletku pouzivam wilkinsom intuition
@siskaa86 DM má teraz dobrý depilačný krém do sprchy.Za necelé 3€ a mňe teda veľmi vyhovuje
@siskaa86 DM má dobrý depilačný krém do sprchy.A necelé 3€
@jankasamulko práve o to mi ide, že je veľký rozdiel v cene výbava iba o nadstavce naviac. Ktorý presne máš?

@siskaa86 veet krem, pre mňa najlepšie konečne nemám podráždené nohy