icon

Čo pomáha na odstránenie pigmentových škvŕn?

30. jan 2025

Co pomohlo na odstranenie pigmentovych flakov?

zuzinka888
30. jan 2025

Setum s vic C, bieliaci krem z vytazkom soli z mrtveho mora( DM). A dobre spf cely rok

autor
30. jan 2025

@zuzinka888 odstranilo ti flak uplne, alebo len zjemnilo zafarbenie?

zuzinka888
30. jan 2025

No pouzivam len teraz 2 mesiace- flaky su na dlho, ale vidim ze je svetlejsi- uvidim co spravia prve slnecne luce- aj ked sa cielene neopalujem.

autor
30. jan 2025

@zuzinka888 ake znacky pouzivas?

zuzinka888
30. jan 2025

Zatial tuto

zuzinka888
30. jan 2025

@zuzinka888 potom skusim

lilianka28
30. jan 2025

Eucerin antipigment, je aj serum aj krém so spf.
Ak ich máš moc a tmavé, tak odporúčam ošetrenie pleti s frakcnym laserom. Krásne mi to všetko odstránilo. Len potom používaj celoročne krém so spf, lebo sa ti škvrny znovu obnovia.

anicka176
30. jan 2025

Ja mám dobre skúsenosti s antipigmentovou radou od Eucerin, a používať krém s SPF 50, používam aj séra s vit C

trema
30. jan 2025

expigment krem

autor
30. jan 2025

@lilianka28 frakcny laser odstranil zafarbenie uplne?

lilianka28
30. jan 2025

Áno, u mňa to odstránilo úplne.

henrieta173
30. jan 2025

Expigment, mozete napisat ip?

autor
30. jan 2025

@henrieta173 preco IP? Nerozumiem

trisha_r
3. feb 2025

Ja som sa dva roky pokúšala odstrániť flak z čela, dostala som ho asi tak na 50% viditeľnosti, potom ma to prestalo baviť a šla som na laser. Zatiaľ to je stále vidno, ale dúfam,že časom zmizne úplne. Neviem na akom princípe ten laser funguje 😀 asi ten fľak pomaly zmizne, hlavne aby zmizol. Na laser som bola v decembri, v marci by som mala ísť na dodatočné ošetrenie ak bude treba, tak zatiaľ čakám a dúfam.

Eucerin nepomohol a ani žiadne prípravky, na to aké to je drahé, lepšie zainvestovať do ošetrenia chirurgom.

autor
3. feb 2025

@trisha_r kolko ta stal laser a o aky druh laseru ide?

claudaia
5. feb 2025

Levissime kozmetika mala pekne výsledky. Konkrétne rada white2, proti pigmentových škvrnám.
https://www.nirvel-slovensko.sk/LeviSsime-WHITE...

trisha_r
12. feb 2025

Neviem čo presne ten doktor robil ani ako sa to volalo bohužiaľ, prišla som tam a povedala čo chcem 😂 a tiež som mala vtedy botox do čela a kyselinu hyalurónovú do nosoustnych vrások , všetko za 250 eur. Neviem jednotlivé položky. Botox mohol byť cca 95 eur ,toľko ma stal minule.

nanynou
22. máj 2025
@zuzinka888

Setum s vic C, bieliaci krem z vytazkom soli z mrtveho mora( DM). A dobre spf cely rok

@zuzinka888 viete mi prosím poslať link?

nanynou
Autor odpoveď zmazal
ivanaamarek
Odpoveď bola odstránená
ivanaamarek
Odpoveď bola odstránená
nanynou
28. nov 2025
@ivanaamarek
Odpoveď bola zmazaná

@ivanaamarek dobrý deň, môžem poprosiť viac info?

ivanaamarek
Odpoveď bola odstránená
3petka
4. feb 2026
@trisha_r

Ja som sa dva roky pokúšala odstrániť flak z čela, dostala som ho asi tak na 50% viditeľnosti, potom ma to prestalo baviť a šla som na laser. Zatiaľ to je stále vidno, ale dúfam,že časom zmizne úplne. Neviem na akom princípe ten laser funguje 😀 asi ten fľak pomaly zmizne, hlavne aby zmizol. Na laser som bola v decembri, v marci by som mala ísť na dodatočné ošetrenie ak bude treba, tak zatiaľ čakám a dúfam.

Eucerin nepomohol a ani žiadne prípravky, na to aké to je drahé, lepšie zainvestovať do ošetrenia chirurgom.

@trisha_r a ten laser bol moc nepríjemný? A po ošetrení ako?

jankakorm
22. feb 2026

Ahojte, mne na toto pomohol len ten 4% krém z Turecka. Kúpila som si ho tam v lekárni viac, keby niekto fakt nevedel zohnať, ozvite sa mi do správy, niečo mi ešte ostalo.