Čo pomáha na odstránenie pigmentových škvŕn?
Co pomohlo na odstranenie pigmentovych flakov?
@zuzinka888 odstranilo ti flak uplne, alebo len zjemnilo zafarbenie?
No pouzivam len teraz 2 mesiace- flaky su na dlho, ale vidim ze je svetlejsi- uvidim co spravia prve slnecne luce- aj ked sa cielene neopalujem.
@zuzinka888 ake znacky pouzivas?
@zuzinka888 potom skusim
Eucerin antipigment, je aj serum aj krém so spf.
Ak ich máš moc a tmavé, tak odporúčam ošetrenie pleti s frakcnym laserom. Krásne mi to všetko odstránilo. Len potom používaj celoročne krém so spf, lebo sa ti škvrny znovu obnovia.
Ja mám dobre skúsenosti s antipigmentovou radou od Eucerin, a používať krém s SPF 50, používam aj séra s vit C
expigment krem
@lilianka28 frakcny laser odstranil zafarbenie uplne?
Áno, u mňa to odstránilo úplne.
Expigment, mozete napisat ip?
@henrieta173 preco IP? Nerozumiem
Ja som sa dva roky pokúšala odstrániť flak z čela, dostala som ho asi tak na 50% viditeľnosti, potom ma to prestalo baviť a šla som na laser. Zatiaľ to je stále vidno, ale dúfam,že časom zmizne úplne. Neviem na akom princípe ten laser funguje 😀 asi ten fľak pomaly zmizne, hlavne aby zmizol. Na laser som bola v decembri, v marci by som mala ísť na dodatočné ošetrenie ak bude treba, tak zatiaľ čakám a dúfam.
Eucerin nepomohol a ani žiadne prípravky, na to aké to je drahé, lepšie zainvestovať do ošetrenia chirurgom.
@trisha_r kolko ta stal laser a o aky druh laseru ide?
Levissime kozmetika mala pekne výsledky. Konkrétne rada white2, proti pigmentových škvrnám.
https://www.nirvel-slovensko.sk/LeviSsime-WHITE...
Neviem čo presne ten doktor robil ani ako sa to volalo bohužiaľ, prišla som tam a povedala čo chcem 😂 a tiež som mala vtedy botox do čela a kyselinu hyalurónovú do nosoustnych vrások , všetko za 250 eur. Neviem jednotlivé položky. Botox mohol byť cca 95 eur ,toľko ma stal minule.
Setum s vic C, bieliaci krem z vytazkom soli z mrtveho mora( DM). A dobre spf cely rok
@zuzinka888 viete mi prosím poslať link?
Hlavne si nikdy nekupujte Garnier C, otras!!! Mala som peknú čistú pleť občas čierne bodky na nose… len sa mi spravil pigmentový flak pod okom.. tak čítala som veľmi pozitívne recenzie na tento garnier s vitamínom c, používala som ho ani nie týždeň.. ten čistiaci gél, nočné a denné sérum.. výsledok katastrofa.. moja pleť bola mastná, začali sa mi robiť vyrážky a vyžralo mi to v okolí nosa a úst mám lišaje ktoré štípu a svrbia🤬 ak to niekto chce a je s tým “spokojný” kľudne predám..
Ahojte, za nas je najlepsi na pigmentove skvrny Expigment 2 alebo 4%. Ak by ste mali zaujem, mame na predaj este po jednom novom nerozbalenom kréme.
@anonym_autor Dobry den, nam pomohol v rodine expigment krem.. mame este 2 nerozbalene a nove po 9€za kus ak by ste mali zaujem ktokovlek.
@anonym_autor Dobry den, nam pomohol v rodine expigment krem.. mame este 2 nerozbalene a nove po 9€za kus ak by ste mali zaujem ktokovlek.
@ivanaamarek dobrý deň, môžem poprosiť viac info?

Setum s vic C, bieliaci krem z vytazkom soli z mrtveho mora( DM). A dobre spf cely rok