Čo pomôže proti plešateniu a rednutiu vlasov?
Zdravím čo vám pomohlo na rast nových vlasov? Mám dosť málo vlasov a robia sa mi plešiny, hanbím sa za to lebo to.dost vidno a to mam len.22 rokov. Skúšala som už bloom robbins aj hairbust a kofeínovy aj chinin šampón, cesnakový šampón, dixi vodičky. Čo zabralo vám ?
Choď na trichologicke vyšetrenie vlasov, nasadia liečbu
@famebazarik2024 trichologicke vyšetrenie
aj stitnu zlazu si treba dat vysetrit na endo
Aké vyšetrenie si absolvovala?
mne po pôrode vypadavali dosť vlasy a hlavne vpredu, davala som zábal s droždia a vlasy nielen zacali rásť ale aj zhustli, len treba aspon dva dni byt doma kym to po umyti este vyprchá, dávala som 1x za 2 týždne asi 4x a potom tak raz za mesiac, potom sem tam, uz nedávam dlho, treba urobiť kašičku hustú asi so 4- 5 ks droždia a votrieť do pokožky hlavy, nechať hodinu aj dve pôsobiť, opláchnuť a umyt šampónom, po umyti votrieť do pokozky vlasovu vodu zo žihľavy, šampón som mala s pantenolom aj kondicionér
@katty123456 bola som a všetko v poriadku
@famebazarik2024 úplne ťa chápem. Mám rovnaký problém, u lekára som nič nezistila ale ešte by som to chcela skúsiť. No ja som si našla iné riešenie ako to "schovať" a nosím topper 🙂 Zmenilo mi to život. Inak to nejde ak sa nenašla príčina. Ak máš chuť sa o tom porozprávať môžeš mi napísať 🙏nie si v tom sama.
Kúp si kvalitný biotin a kyselinu hyalurónovú 👍 tiež som mala problém celú jeseň,ale už mi rastu nové vlasy aj sa mi moje zahustili🙏
@famebazarik2024 od Nirvel sérum do pokožky a sampon Control caida striedať s Placeta vegetal ampulkami do pokožku. Kupujem na Www.nirvel.sk

@famebazarik2024
a nemáš alopéciu ked sa ti až plošiny robia? Ak áno porad sa s dr.