icon

Čo pomôže proti plešateniu a rednutiu vlasov?

famebazarik2024
2. feb 2025

Zdravím čo vám pomohlo na rast nových vlasov? Mám dosť málo vlasov a robia sa mi plešiny, hanbím sa za to lebo to.dost vidno a to mam len.22 rokov. Skúšala som už bloom robbins aj hairbust a kofeínovy aj chinin šampón, cesnakový šampón, dixi vodičky. Čo zabralo vám ?

svetlonos
2. feb 2025

@famebazarik2024
a nemáš alopéciu ked sa ti až plošiny robia? Ak áno porad sa s dr.

marcellka32
2. feb 2025

Choď na trichologicke vyšetrenie vlasov, nasadia liečbu

tetapetra
2. feb 2025

@famebazarik2024 trichologicke vyšetrenie

katty123456
2. feb 2025

aj stitnu zlazu si treba dat vysetrit na endo

januska12323
2. feb 2025

Aké vyšetrenie si absolvovala?

nika185
2. feb 2025

mne po pôrode vypadavali dosť vlasy a hlavne vpredu, davala som zábal s droždia a vlasy nielen zacali rásť ale aj zhustli, len treba aspon dva dni byt doma kym to po umyti este vyprchá, dávala som 1x za 2 týždne asi 4x a potom tak raz za mesiac, potom sem tam, uz nedávam dlho, treba urobiť kašičku hustú asi so 4- 5 ks droždia a votrieť do pokožky hlavy, nechať hodinu aj dve pôsobiť, opláchnuť a umyt šampónom, po umyti votrieť do pokozky vlasovu vodu zo žihľavy, šampón som mala s pantenolom aj kondicionér

famebazarik2024
autor
2. feb 2025

@katty123456 bola som a všetko v poriadku

niki35
2. feb 2025

@famebazarik2024 úplne ťa chápem. Mám rovnaký problém, u lekára som nič nezistila ale ešte by som to chcela skúsiť. No ja som si našla iné riešenie ako to "schovať" a nosím topper 🙂 Zmenilo mi to život. Inak to nejde ak sa nenašla príčina. Ak máš chuť sa o tom porozprávať môžeš mi napísať 🙏nie si v tom sama.

tinkybinky
3. feb 2025

Kúp si kvalitný biotin a kyselinu hyalurónovú 👍 tiež som mala problém celú jeseň,ale už mi rastu nové vlasy aj sa mi moje zahustili🙏

claudaia
5. feb 2025

@famebazarik2024 od Nirvel sérum do pokožky a sampon Control caida striedať s Placeta vegetal ampulkami do pokožku. Kupujem na Www.nirvel.sk