Čo pomôže na padajúce očné viečko?
Ahojte. Mám 38 a celkom viditeľne mi začína padať jedno očné viečko. Oproti druhému tam mám úplne inú kožu - takú natiahnutú, zvráskavenú. Existuje nejaký krém, ktorý mi aspoň trošku pomôže? Časom by som si ich dala operovať, ale ešte je skoro. Ďakujem.
Kremy uz nepomozu ale v dnesnej dobe estetická medicína dokáže vsetko skuste poguglit salóny a ich moznosti
ja uz mám viditeľne nižšie jedno obočie. Padnuté viečka máme v rodine. Ujo ich mal operované, keďže to už zhoršovalo zrak.
Asi to skúsim skonzulotvat s nejakým odborníkom. Ak poznáte niekoho v BA, dajte pokojne tip.
@miskaska v ba treba popozerať kliniky, a hlavne vybrať dobrého lekára, ja nemám skúsenosť ale skús skupina plastická chirurgia tu na mk, riešia sa tam aj viečka
@lacl ahoj, ďakujem za radu. S touto diagnózou sme sa v rodine stretli (nie pokrvný príbuzný) a veru nedopadlo to dobre. Moje viečko bude mať inú príčinu, mám na ňom evidentne problém s povolenou kožou a nie svalmi. V rodine máme sklony k autoimunitným ochoreniam, ja sama mám celiakiu, tak len dúfam, že sa mi už nič iné k nej nepridá.
@miskaska ved Ti dobre poradil, je to autoimunitne ochorenie a Ty pises, ze mas take sklony. Ja by som to isla isto preverit.
@mk1111111111 ale veď v poriadku. Som mu poďakovala. Dokonca som si vygooglila príznaky. Ja nemám privreté oko. Mám nad okom povolenú kožu. Somozrejme nemôžem vylúčiť žiadne ochorenie, ale toto na Myasthemia Gravis vôbec nevyzerá.

@miskaska dobre pichnuty botox v čele podvihne aj viečko. Mne to tak robia lebo by som mala každé oko iné