icon

Čo pomôže na poškodenú pokožku chodidiel?

3. jan 2025

Viete mi podariť, čo by mi pomohlo na chodidla? Na palcoch sa mi často poškodí pokožka. A trvá to celú večnosť kým sa mi obnoví.

majkabr
3. jan 2025

Som pedikérka vyučená . No v prvom rade by som musela vidieť foto aby som vedela o čo ide.

autor
4. jan 2025

@majkabr Ahoj, fotku nemam lebo aktuálne je to fajn, ale viem, ze je to len na chvilku. Nešúpe sa mi celý prst, ale skor to vyzerá ako keď sa ti spraví záder a taha sa celý pas. Len to mam zo spodu palca, vobec nie okolo nechtu. Nepraska mi cela koza, iba sa tam spravia take pasiky stiahnutej koze, problem je to, ze to byva tak hlboke, ze ma to boli. Vtedy je to regulerna rana. Nohy si kremujem. Vacsinou chodim obuta alebo aspon v ponozkach. Ked cvicim bosa, tak sa to zhorusuje alebo v lete, ked chodim bosa. Neviem ako dostatocne podporit hojenie a posilnit koznu barieru, aby bola odolnejsia.

majkabr
4. jan 2025

Podľa toho čo píšete môže ísť o mykózu , skúste si kúpiť v lekárni mykored . Len často ho nemávajú v lekárni tak skúste cez internet lekáreň. Mykored s kvapátkom čo je fľaška.

simsalabim
4. jan 2025

Taketo praskliny moze naozaj spidobut mykoza - skusit mozes aj Canespor masticku. Tu v lekarni urcite maju.

majkabr
4. jan 2025

Canespor je slabý aj canesten . V pedikúre použivame ten Mykored.