icon

Čo používajú nechtárky v salónoch?

27. dec 2024

Ahojte
Čo prosím používajú nechtárky, aké značky prosím? Všade som našla len claresa a neonail a podobne, ale nikde v salónoch som tieto značky nevidela.

daniela2505
27. dec 2024

To sú slabé značky, skôr pre začiatočníčky. Také lepšie nechtárky používajú ruscona, the great, truscada, aglia,wexa,nehtomania a tak 🙂 keď ťa ešte niečo zaujíma kľudne mi napíš. Nechtujem 10 rokov

ariannazara
27. dec 2024

Ruscona

shogun
27. dec 2024

@daniela2505 ak sa mozem spytat, co je prosim najviac setrne na nechty?aka znacka, aka metoda?dakujem

daniela2505
27. dec 2024

@shogun ja pouzivam na 99% rusconu, nemam slusenost s nejakou eko bio znackou. Toto sedi mojim klientkam, nemaju problemy,alergie proste nic.

trojnasobnamama
27. dec 2024

Dobrý večer.Viete mi poradiť,mam slabe nechty a chcela som vyskušať nalepky co tvrdnu v lampe .Možte mi napisať nevyhody.Ďakujem krasne

leniel
31. dec 2024

@shogun to sa asi neda jednoznacne napisat. Pri gelovych nechtoch vzdy treba trosku zbrusit nechtovu platnicku, to treba vediet. Pokial je sikovna nechtarka a vzdy gel len doplna, tak to nechtikom neskodi. Skodlive je si modelaz neodborne strhnut, nedoplnit, potom sa ten nechtik ozaj oslabi a lame.

katrin21
31. dec 2024

Ruscona, The Great, ale aj Claresa ma skvele napr.bazu unica, cize aj to...
Tak isto zn.Makear, Truscada, Robynails, Denato, CN nails...

katrin21
31. dec 2024

@trojnasobnamama ibx system si najdi

trojnasobnamama
31. dec 2024

@katrin21 dakujem