Čo používajú nechtárky v salónoch?
Ahojte
Čo prosím používajú nechtárky, aké značky prosím? Všade som našla len claresa a neonail a podobne, ale nikde v salónoch som tieto značky nevidela.
@daniela2505 ak sa mozem spytat, co je prosim najviac setrne na nechty?aka znacka, aka metoda?dakujem
@shogun ja pouzivam na 99% rusconu, nemam slusenost s nejakou eko bio znackou. Toto sedi mojim klientkam, nemaju problemy,alergie proste nic.
Dobrý večer.Viete mi poradiť,mam slabe nechty a chcela som vyskušať nalepky co tvrdnu v lampe .Možte mi napisať nevyhody.Ďakujem krasne
@shogun to sa asi neda jednoznacne napisat. Pri gelovych nechtoch vzdy treba trosku zbrusit nechtovu platnicku, to treba vediet. Pokial je sikovna nechtarka a vzdy gel len doplna, tak to nechtikom neskodi. Skodlive je si modelaz neodborne strhnut, nedoplnit, potom sa ten nechtik ozaj oslabi a lame.
Ruscona, The Great, ale aj Claresa ma skvele napr.bazu unica, cize aj to...
Tak isto zn.Makear, Truscada, Robynails, Denato, CN nails...

To sú slabé značky, skôr pre začiatočníčky. Také lepšie nechtárky používajú ruscona, the great, truscada, aglia,wexa,nehtomania a tak 🙂 keď ťa ešte niečo zaujíma kľudne mi napíš. Nechtujem 10 rokov