icon

Čo presne znamená naneste na dĺžky vlasov?

20. apr 2025

Prosím nevysmejte ma. Znamená to že naniesť na vlasy od korienkov až po končeky?

viestta
20. apr 2025

Ano, presne to

macatt
20. apr 2025

Áno, nevynechať ani vlas 😃

biba_18
20. apr 2025

nie. naniesť do dĺžky vlasov znamená mimo korienkov. o aký prípravok ide? kondicionery, leave-in alebo masky sa nanášajú do dĺžok…

autor
20. apr 2025

@biba_18 maska na vlasy a prosím kondicionér sa nanáša na čele vlasy alebo iba na polovicu? Na obale je napísané že výživa až po končeky.

janka_23
20. apr 2025

Naniesť tak od pol hlavy, vôbec nie ku korienkom

autor
20. apr 2025

Doteraz som používala iba sampon a kúpila som si masku aj kondicionér a vôbec neviem co znamenajú tie pojmy

autor
20. apr 2025

@janka_23 a prečo nie až na korienky?

janka_23
20. apr 2025

Lebo ti maska vlasy zatazi a budu hneď mastné. Masky sa dávajú iba do dlzok

autor
20. apr 2025

@janka_23 aha ďakujem

pralinka25
20. apr 2025

co ja viem tak idealne masku aj kondicioner naniest tak zhruba od ucha az po konceky.
su aj masky ktore sa mozu aj na pokozku ale to tam je specialne napisane.
ak len do dlzok takk u korienkom nie. upchavaju pory, zatazuju vlasy aj pokozku hlavy.

slavomira236
20. apr 2025

Len na spodnu cast hlavy davam od usi dolu

biba_18
20. apr 2025

takže ti už napísali - mimo pokožky hlavy…

moonlight1210
20. apr 2025

Spravne umyvanie je pouzit trochu samponu na pokozku a korienky a po dlzke vlasov ho nechat iba stiect pri oplachovani. Nedrhnut cele vlasy samponom.

Kondicioner, priemyselnu (kupovanu) masku a podobne veci naopak nikdy nedavat na pokozku a korienky, ale len na povrch vlasov a hlavne rozotriet po dlzke vlasov (pri kratkych toto byva problem) a nechat posobit podla navodu. Potom oplachnut.
Tieto veci totiz maju za ulohu vlas kadecim obalit a urobit hladky. Takze vyzera lesklo, je jemnejsi, pruznejsi, atd. Ale pokozku hlavy to zanasa.

Takze zvycajne kondicioner a tie dalsie veci sposobia, ze sa ti rychlejsie mastnia vlasy, ak si to zapracuvavas az do pokozky vlasov. Potom umyvas nakoniec kazde dva dni a pokozka tym len dalej trpi a nevie, co prv. Takze produkuje maz viac je treba a zeny ide nakoniec porazit z toho, ze maju vlasy stale mastne a splihnute.

biba_18
20. apr 2025

@moonlight1210 používam kondicioner, leave-in, krém na vlasy, gel, olej, raz za 2 týždne maska - umývam vlasy raz za 4 dni tak cca…
používam prípravky podľa cgm - ale keďže nedávam na pokožku, nemá prečo mi ju zanášať…

vanilkovazmrzka
20. apr 2025

Ze si to nenapatlas na pokozku hlavy, ale len na vlasy, teda idealne sa predklonis a obalis si pripravkom vlasy tak, aby si sa vyhla pokozke/

mk1111111111
20. apr 2025

@vanilkovazmrzka presne tak. Strucne a vystizne 👍

lucia13022023
20. apr 2025

Keď sa predklonis, tak to nanesies na vlasy ktoré ti visia z hlavy. Čiže nie na pokožku hlavy ani korienky.

akika722
20. apr 2025

Masku,kondicioner, olej nanašam na vlasy do dĺžok (od uši dole)
Masku každé druhé-tretie umývanie
Kondicioner každé
Olej denne
Ja hlavu nepredklaňam, mam vlasy pod zadok tak by ma vykotilo😅