Čo robiť s rozlietanými kučeravými vlasmi?
Pridám fotku do komentára. Mam ich rozlietane. Sú kučeravé, myslím, že ich nemám suché. Neviem ci ich ostrihat alebo aké produkty používať. Viete poradiť aj pripadne ci ist do salóna a dobrý salón v ba?

toto vidim na keratin a/alebo olaplex kuru. a co pouzivas teraz?
@kammik iba sampon a rôzne kondicionéry. Šampón mam z DM ten Balea bez sulfatov a silikónov. Ale niekedy si sám aj Vichy Dercos, Morocanoil, Kerastase, no rôzne.
Nastuduj CGM, mas krasne vlasy a so spravnou starostlivostou budu nadhere
Ja si teda myslím, že sú hodne suché
Len si nedavaj prosim ta keratin
Skus https://www.byyou.sk/ znama tam je velmi spokojna
Keratin v ziadnom pripade nie! Daj si ostrihat suche konce a nech ti kadernicka spravi kuru. Potom v nej pokracovat doma…
@terina25 ten som už mala, viem ze je to svinstvo 🙂
Ja mám podobné vlasy, mne pomáhajú olaplex produkty a chystám sa aj na olaplex kúru ku kaderníčke.
Presne, prosím ťa len keratín nie 🙏 Vlasy budeš mať po nejakom čase ozaj v hroznom stave, vidím to na viacerých dievčatách v mojom okolí. Treba len nájsť vhodnú kozmetiku, to je všetko. 🙂
@vanilkovazmrzka asi aj pôjdem skúsiť ten salón, lebo už som zúfalá.
Podla mna im chyba hydratácia, šampon vyberaj podľa pokožky, či je sucha, mastna a pod. Potom kondicioner a masku podla dlžok. Maš kučerave vlasky, potrebuju hydratovať a možno aj kusok proteinu. Môžeš skusiť navštiviť kaderničku, aby si pomohla s vyberom vhodnej kozmetiky, profesionalnej, nie balea šampony a rozne ine "drogerkove"🙂
keratin nie, je to jedna z najväčšich hluposti čo si dokažu ženy na vlasy dať, nezlepší kvalitu vlasu, len na chvilku, a potom je vlas v omnoho horšom stave než pred.
možno táto rada ? https://www.kadernickyservis.sk/l-oreal-profess...
Ja som osobne s loreal professionel veľmi spokojna, ale mam iny typ vlasu ako ty. Tak len vybrať vhodnú radu a vlasky budu krasne, uvidiš.
@kristie571 Skôr vlnité než kučeravé
@kristie571 len ktorú z tých rad si vybrať. 😊 už som toho veľa poskúšala, asi najlepšie bude naozaj navštíviť ten salón a uvidím.
Veľmi si chvália teraz kúru Malibu C, napríklad v salóne VS na Kraskovej
v dobrom salone by vam mohli realne poradit, ake pripravky na svoje vlasy pouzivat, v prvom rade by som sla tam. 🙂
kucerave nie su, su len vlnite. 🙂 rozhodne by som nehadzala flintu do zita, stale sa s nimi nieco da robit. 😇 odbornicka ti istotne poradi, drzim palce. mozno by som ich len troska podstrihla pre zaciatok. 😉
@mischelin999 ja vidím problém v tom že v každom salóne ponúkajú a rádia tie značky čo oni sami predávajú 😕 viem to na sebe čo salón to iné produkty odporúčali
Hlavne kucerave vlasy necesat ked su suché, potom budu vyzerat takto. Ja mam tiez a necesem, ked chcem upravit, tak mokrymi prstami prehrabnem
Práveže ak by sa o ne starala správnou metódou, by boli kučeravé, ale takto pôsobia ako vlnité 🙂 ako písali vyššie, skús pozrieť tu CGM metódu, sú aj skupiny na FB, možno ti sadne 🙂 Hlavné je to hneď nevzdať a zistiť, čo ti vyhovuje.
Ja mám bohužiaľ veľmi jemné a rýchlo mastiace sa vlasy a mne táto metóda nesadla a to som sa s tým veľmi dlho trápila...
Inak tie sampony co napisala po tych aj ja ma take rozlietane, treba zmenit hladaj sampony na suche vlasy a antifrizz… rozcesavat za mokra, za sucha ked rozcesavas tak namoc kefu a potom daj nejaky olejcek alebo serum lebo tento typ vlasov po rozcesani za sucha bude stale takto vyzerat
Mne ani CGM nepomaha. Ale asi robim daco zle. Produkty zarucene dobre, len technika...
Arganový olej je výborný
Ja som začala používať kadernícku kozmetiku. Jeden výrobok cca 10-15€ a som maximálne spokojná.
@nevenka ani mne to nesadlo. Drahé veci a nič z toho
@dominikamacakova a aké výrobky používaš? Na zajtra som objednaná do salónu, tak som zvedavá 🙂
Objednávam z lomaxu a momentálne mám radu ice cream na suché vlasy a bezoplachový sprej na blond vlasy. Aj si odtiaľ objednávam farbu. Moja kaderníčka používa CHi kozmetiku, ale mne absolútne nesedí...