icon

Čo vám pomohlo na akné?

uzivatel55
16. sep 2023

Zdravím, mám dlhoročný kožný problém bola som aj u kožnej ale moc mi to nepomohlo. Nemáte nejaké tipy čo by mi na to pomohlo.. už som zúfalá :(

Čo vám pomohlo na akné?Čo vám pomohlo na akné?
bubka23
16. sep 2023

@uzivatel55 Ahoj/dobrý večer.. Presne viem ako sa cítiš, vyzerala som ešte horšie.. Ani kožná mi nepomohla, ešte zhoršila.. vyskúšala som marykay veci na aknóznu pleť, a postupne som sa všetkého zbavila.. m čistú tvár bez akné , jaziev... ani pri cykle sa mi nič netvorí.. Ak chceš, kľudne napíš, pošlem vzorky 🙂 aj foto ak náhodou

adeladulova
16. sep 2023

Ahoj ja odporucam kozmetiku biologique recherche, akoze je draha ta kozmetika, ale vydrzi dlho, a naozaj funguje ( ked si najdes v okoli ambasadorku, poradi ti ake produkty pouzivat. Pouzivaju sa aj v salonoch, su to proste topky. A das do toho dajme tomu 250e, ale vyliecis si to. A uz je na tebe ci v tej kozmetike budes pokracovat dalej, samozrejme podla spokojnosti a len na zaciatku to byva take finančne náročné.. ja som odolavala, 2-3 mesiace som mala akne ako ty na fotke. Podkozne, sice v mensej "mapke" ale nic nepomahalo a az potom som sa odhodlala to naozaj riesit. Uz 4 mesiace som bez vyrazky

nekonecna_katastrofa
16. sep 2023

@uzivatel55 vyšetrenia na intolerancie boli? Tiež som sa dlho trápila, kozmetika pomohla len zčasti (používam kombináciu lekárenskej, kórejskej, séra s aktívnymi látkami), ale najdôležitejšie bolo liečiť črevá a trávenie (diéta + preliečila som SIBO, ale stále mám HIT a ulceróznu kolitídu).

kubkovamama
16. sep 2023

@uzivatel55 Niacinamide začni 10% a cca po týždni 15%. Prestať na čas so sminkami,žiaden make-up,púder,nič. Umyť,pleťová voda a sérum s niacinamidom ráno večer. Strava,veľa vody,vylúčiť Ečka,polotovary atď. Možno intolerancia, alergia lepok,laktoza

tajik
16. sep 2023

Toto je super.
A po vyčistení naniest hydratačný krem

dominikamacakova
16. sep 2023

Tehotenstvo. Odvtedy nič ani ťuk po akné

monillia
16. sep 2023

@uzivatel55 určite neinvestuj zbyticne do drahej kozmetiky,skús pátrať po príčine ako bolo vyššie spomenuté.Testy na potravinove intolerancie a skúsiť produky s niaciamidom. Ak si na instagrame pozri príspevky b_b_w_k