icon

Čo vám pomohlo na lupiny vo vlasoch?

10. dec 2022

Velka vdaka.

zuzu1304
10. dec 2022

Ja som si dlho myslela ze mam klasické lupiny tak som používala šampóny proti lupinám (moc nezaberalo)no potom som prišla na to ze su to tzv mastne lupiny spôsobené seboreou. Kupila som si sampon la roche posay presne na toto urceny a po 1. umyti super, žiadne supiny, lupiny ani svrbiaca hlava. Ale teda je trosku drahsi.

macko_usko222
10. dec 2022

na mastne lupiny mi odporucila kožná lekárka Cystiphane BIORGA S Normalizujúci šampón.Pouzivam aj la roche ten modry , aj ine sampony z lekarne respektujuce ph pokozky su fajn.Treba pouzivat dlhsiu dobu a nevracat sa k samponom z drogerie.

autor
10. dec 2022

Ako prosim zistim ci mam klasicke lupiny alebo tie mastné

lobelie
10. dec 2022

Mne sa robili aj ma strašne palila pokožka, tak som prestala používať šampóny čo obsahuju silikón, skôr čo najľahsiu textúru majú... Dixi a prirodne alebo najlacnejšie bez parabenov a hlavne fenovat vlasy nenechavat voľne vyschnúť, nepreschnu a tvoria sa potom lupiny.

autor
10. dec 2022

Tak asi preto ze chodim spat s mokrymi vlasmi.. mozu byt sposobene aj tym ze si hlavu neumyvam často a nechavam ju premastovat?

macko_usko222
10. dec 2022

tie mastne drzia na pokozke hlavy, su v takych plochach nieco ako male babatka maju tu mliecnu chrastu.Mne ale fenovanie skodi, takze normalne nechat preschnut vlasy, nie ist spat s mokrou hlavou.Ziadne uterakove zabaly

lobelie
10. dec 2022

Premastnovanie v pohode, len dobre je masirovat pokozku hlavy ale spať z mokrymi toto moze byt problém a ak mas huste vlasy tak skus nejalu dobu prefenovat aspon pri korienkoch

zuzanaete
10. dec 2022

Mam problemy s pokozkou hlavy a kadernicka mi stale prizvukuje, ze musim fenovat. Mozu sa zacat vytvarat plesen na pokozke. Ked si lahnes na vanku s mokrymi vlasmi, tak na tych miestach, co sa pokozka dotyka vankusa, tak nedycha.

anjelok
10. dec 2022

Ja tiez pouzivam la roche posay, ale na suche lupiny, lebo ja to mam zas z exemu. A potom este ten intenzivny ked mam zapalenu kozu.

maminatimka
10. dec 2022

Detom už som všetko možne vyskušala aspoň 10 šamponov a pomohol iba Dercos od wichy.

minarova22
10. dec 2022

Keď som prestala fajčiť.
Umývam si vlasy 1x za týždeň a som bez lupín a nemávam ani mastné vlasy 🙂

netti87
10. dec 2022

Ako som tehotna strasne som zacala mat lupiny v lekarni my odporucali Nizoral sampon a pomoze. Nemam uz lupiny.Okolo 8 - 9 € stoji.

mandzula
10. dec 2022

Dcere pomohlo az oplachovanie jablcnym octom, a to sme vyskusali vsetko mozne od kozneho, on nam vlastne nakoniec poradil ten ocot.

jaond19
10. dec 2022

Dcera mala najprv stale mastne vlasy, do toho lupiny, svrbivú pokožku a potom smradlavu hlavu takmer ihned po zmytí, doktorka odporucila Nizoral. Ten pomohol. Islo o plesnové prejavy u nej

macikovaiveta
10. dec 2022

Šampon z Ywerocher

terina25
10. dec 2022

Nizoral,to jedine nam zabera

autor
30. dec 2022

Myslite ze je tam rozhodujuci aj štýl umývania vlasov?
Priklad ze ci je jedno ked si ich umyvam nad vanou prehnuta v predklone a vlasy umyvam zvrchu
Alebo ked sedim vo vani hlavu mam zaklonenu a umyvam zhora