Čo vám pomohlo na suchú a mastnú pokožku?
Ja mám neskutočne suchú pokožku aj napriek tomu že sa natieram. Tvar mám zaroven veľmi suchú ale zároveň mastnú neviem ani ako je to možné ale je. Mám ešte k tomu lupiny na to som skúšala už tiež kadejaké šampóny nič nepomohlo. Do toho mám ešte také tie hrčky alebo ako to nazvať, neviem ako sa to odborné volá ale vraj to je z chĺpkov ktoré rastú pod kožou tak aj to mám po celých nohách a na rukách. Som už z toho smutná lebo na to si tiež dávam rôzne séra, scruby nič nepomáha a ešte aj na krku mám tiež také akoby hrcky? Vyzerá to ako keď ma človek zimomriavky och a ešte aj také malé akoby bradavice na to som ocot skúšala a ani to nepomáha už som fakt zúfalá. Hanbím sa za to
@anonym_autor omega tri ,zinok,bio oleje ,máš dosť olejom v strave?
@minenkaa to neviem nesledujem si to nejako ale tabletky neberiem ziadne
@anonym_autor môže to byť z chronického zápalu v tele, skús protizápalovú stravu. Pridaj do stravy antioxidanty, zdravé tuky a omega3, potraviny bohaté na vitamín C...
@anonym_autor ja mám veľký problém so suchou pokožkou najmä v zime, to má až pali najmä pod očami tá tenucka koza ale napr čelo mám lesklejsie, našla som kórejskú znacku needly a od vtedy nemám problém, pripadne ešte keď je extrém že v zime tak 147 krém od dr althea, kupujem na soulofbeauty.sk, skúste pozrieť majú to tam pekne rozdelené
Zmeniť stravu, vysadiť úplne pridaný cukor.
Preco nejdes na kozne?

@anonym_autor omega tri ,zinok,bio oleje ,máš dosť olejom v strave?