Čo vám pomohlo proti celulitíde?
Baby je nieco co vam pomohlo proti celulitide?
ja mam 48 kg... nemam nadvahu.... a ked som vazila o 4 kg menej aj tak som mala celulitidu.. snazim sa teraz jest viac zeleniny. chodim na prechadzky.
Ten cellublue teraz vidím všade. Nátieraš krem a vmasiruješ. Sledujem jednu a na nej to vážne pekne zabralo. A nie, nie je to taka influencerka že všetko prezentuje aké je super 😀 Tiež som si to objednala, ale ešte som to nevyskúšala 😀
@monciika napises mi do spravy prosim ten krem ktorym to natiera? Alebo aj sem ak sa to moze. Dakujem
Ale to nieje krém čo pomáha ale podtlakova masáž,úplne to isté ako bankovanie,len si to robíš sama a gumenou bankou,booooze myslieť si ,že nejaký krém pomôže natierať,vždy je to o masáži a krém je len nejaké plus
Behanie. Segre pomohlo trocha zjemnit.
Druha.segra.ma.50 kg,,172 cm a celulitidu riadnu. Nikdy nemala.na sebe tuk navyse.
Treba skusat.
Ten cellublue teraz vidím všade. Nátieraš krem a vmasiruješ. Sledujem jednu a na nej to vážne pekne zabralo. A nie, nie je to taka influencerka že všetko prezentuje aké je super 😀 Tiež som si to objednala, ale ešte som to nevyskúšala 😀
@monciika ahoj, malo to nejaký efekt.?

Zníženie % telesného tuku, cvicenie s váhami + kardio, samozrejme nejaká ta zmena jedálnička