icon

Dá sa kúpiť účinný laserový epilátor do 100 EUR?

25. nov 2025

Ahojte baby. Veľmi túžim po laserovom epilatore, strašne mi zarastajú chĺpky po holení. Len mám obmedzený rozpočet na max. do 100€. Je reálne za túto cenu kúpiť nejaký dobrý a účinný? 400€ nenaškrabem nikdy, to radšej deťom nieco kúpim.

doriiis
25. nov 2025

Vydrazila som Lumeu za 130 € na aukro.sk

sissy27
25. nov 2025

@anonym_autor pozri na bazároch alebo možno toto, aj keď je to tiež nad rozpočet
https://feelpearls.sk/ipl-pristroje/ prípadne skús popozerať instagram, každá druhá influsranda robí na toto promo, tak možno bude k tomu ešte aj kódik. Ale skúsenosť nemám.

autor
25. nov 2025
@doriiis

Vydrazila som Lumeu za 130 € na aukro.sk

@sissy27
@doriiis z bazáru veľmi nechcem, predsa len hygienické hľadisko.
Na FB mi posledné dni vyskakuje tento výrobok, neviem či ísť do toho. Aké parametre treba pozerať?

monikamoniak
25. nov 2025

Ja som si kúpila jeden na nemeckom amazone a veľká spokojnosť. Mala som tam ešte nejakú zľavu a vyšiel ma okolo 60 €. Skús tam popozerať ponuku a recenzie a možno ťa nejaký osloví.

doriiis
25. nov 2025
@anonym_autor

@sissy27
Na FB mi posledné dni vyskakuje tento výrobok, neviem či ísť do toho. Aké parametre treba pozerať?

@anonym_autor ... Tá lumea bola nová, čistá aj so zárukou ho mam

sissy27
25. nov 2025
@anonym_autor

@sissy27

@anonym_autor hygienické hľadisko? veď to si nepcháš nikam a tá dotyková plocha sa dá normálne vydenzifikovať, ako tohto by som sa fakt neobávala. Keď ideš do salónu, tak myslíš, že na každého je zvlášť prístroj?