icon

Dá sa upraviť oranžový tón po microbladingu?

lucinda87
24. jan 2025

ahojte, dnes som bola prvýkrát na tetovaní obočia. Chcela som jemnejšie a prirodzenejšie. Ale nečakala som, že bude do oranžova. Dokonca je veľmi tenké. (Ale zase nato, že som svoje vlastné obočie takmer žiadne nemala, tak je tam rozdiel... )
Neviem, čo mám robiť. Keďže o mesiac mám korekciu, ale dovtedy sa mi pigment vstrebe, takže budem mať oranžový ton "nastálo"?? ☹((( Písala som samozrejme kozmetičke. Vraj počas korekcii mi tam dá studenú hnedú..aby to bolo tmavšie a aj mi dorobí hustejšie obočie. No som zúfalá..

Dá sa upraviť oranžový tón po microbladingu?Dá sa upraviť oranžový tón po microbladingu?
ukgirls
24. jan 2025

to sa este zmeni aj farba zosvetli ... preto byva este korekcia.. teraz to mas cerstve opuchnute.. pockaj az sa zlupnu chrasty ..

really8
24. jan 2025

@lucinda87 mozno to nemas oranzove len pokozka je taka a moze to tak posobit. Natieraj a mozno uz rano to bude ine. A je to tenke to je pravda

lenuska9999
24. jan 2025

Úplne zahojené obočie uvidíš cca po mesiaci. Do vtedy bude tmavnúť a svetliet

dori92
24. jan 2025

Mne to skôr príde ako začervenanie, nie oranžové. Ked pôjdeš na korekciu už to bude iné. Ja som s Micro veľmi spokojná.

kristinka92
24. jan 2025

ahoj ja som bola pred týždnom a tiež som to mala oranžové (ževraj to je reakciou pigmentu s krvou a lymfou) za 3-4dni mi to schrastavelo do hnedej, teraz to mám odpadnute a čakám kedy vylezie pigment

lucinda87
autor
24. jan 2025

ďakujem, trochu ste ma upokojili 🙂 verím, že to nebude zlé koniec koncov.
Natierate si to čím?

dori92
25. jan 2025

@lucinda87 ja som potierala tenuckou ozaj tenuckou vrstvou bepanthenu na tetovanie

mk1111111111
25. jan 2025

Neboj, da sa aj farba doladit. Ja som tak mala

really8
25. jan 2025

@lucinda87 mne dala v salone krem

1tatiana17
25. jan 2025

Ahoj ja som aj kozmetička a robim aj Microblading aj PMU strojčekom a teraz zacinam robit odstraňovania starého nežiaducého tetovaného pigmentu. Chcem ti povedať ze to môže byť aj tak ako baby píšú avšak už z fotky je vidieť ze dotyčná kozmetička použila velmi teplý odtieň na oranžovom základe. Ak to tak je tak v tom pripade s najväčšou pravdepodobnosťou o niekoľko mesiacov pripadne cca 1 rok kedy ti zacne odchádzať a svetlieť pôvodný pigment bude ostávať oranžové sfarbenie. Toto sfarbenie je vacsinou uz natrvalo. Ale vzdy sa dá vsetko vyriešiť ak by sa ti toto stalo urcite si to daj časom vylaserovať a odstrániť zostatkový oranžový pigment laserom. V prípade ak by si sa rozhodla pre možnosť ze si to dáš radsej pretetovat novým obočím tak ti odporučím aby si to v žiadnom prípade nerobila pretoze len potlačíš oranžový pigment na určitý cas a cernená bude tak ci tak prerážat. Urcite sa nenechaj obabrat nijakou kozmetickou ze ti to pretetuje pretoze to budes neskor ľutovať. Kto by ti to chcel neskor pretetovat tak mu nejde o to ako bude tvoje obocie vyzerat v budúcnosti a ze ti ho domrví ale ide mu len o zárobok….

michaela329
25. jan 2025

Môže sa to ešte ustáliť a vlastne finále je až po korekcii. Mne raz tak jedno časom odišlo do fialova(3roky). Odstranila to kozmetička takým roztokom a pretetovala nanovo. Vždy sa dá opraviť.

lucinda87
autor
25. jan 2025

ok, no začínam mať z toho opäť hrôzu. (ale stále si hovorím, že je to lepšie, ako nič. keďže ja reálne nemám žiadne obočie. strašne mi vypadalo a je extra svetlé a iba pár chlpkov)
ale v každom prípade dôležitá otázka - odstrániť sa to dá laserom po akom čase? A potom je aký rozostup od nového tetovania?
Akože zhrozená som, pretože odstránenie stojí nejaké eurá a zase nové tetovanie. keby som vedela, tak sa na to celé vykašlem a budem total prirodzená. sere ma to , s prepáčením. (myslím to, ako sa my ženy snažíme o dokonalosť a pritom sme dokonalé už dávno 🙂)))

michaela329
25. jan 2025

@lucinda87 laserom neviem, mne robila phiremoval a ten sa môže vlastne hneď. Ale počkaj ešte a neplaš sa. Nakoniec to môžeš mať fajn, a úprimne - mne aj vyblednuté PMU aspoň fungovalo ako šablóna na líčenie 😁 Kym som čakala na nové.

magnus020
25. jan 2025

@lucinda87 ak mozem poradit ak sa rozhodneš pre laser -ten patrí do rúk iba lekárovi nie kozmetičke - ak odstrániť laserom radšej iba na estetickej klinike.

lucinda87
autor
25. jan 2025

a ten phiremoval je najlepšie použiť po akej dobe?
Moja kozmetička mi na korekcii chce dať tmavší odtieň, aby to nebolo také svetlé.
(INak je druhý deň a nemám žiadne zmeny čo sa týka pigmentu a vôbec ma nič neťahá, nepáli, nesvrbí,... nič... akoby som to mala iba zafarbené...)

really8
25. jan 2025

@lucinda87 ved za rok to zmizne

1tatiana17
26. jan 2025

@magnus020 ak ta mozem poopraviť naštuduj si ktore prístroje laserové moze lekar a ktore kozmetická ak to nevies tak neodsudzuj pretoze kazda kozmeticka alebo ktora to robi tak to moze robit samozrejme s prístrojom ktory je určené pre kozmetičky a ja taky mam ;)

magnus020
26. jan 2025

@1tatiana17 pracujem v tejto brandži 10rokov takže ďakujem za Tvoje poučenie, za svojím tvrdením si stojím.
P.S.Moja odpoveď patrila autorke otázky. Pekný deň

1tatiana17
26. jan 2025

@magnus020 Tak asi máš malo znalostí keď si stále tvrdíš svoje. Podľa vyhlášky MZ je vela typov Diodovych a Pico laserov môžu používať kozmeticky ak su na to zaškolené. Ale vrátim sa k autorke… nerobila by som zbytočnú paniku hneď na začiatku vyčkaj chvíľu a uvidíš ako to budevyzerat po par tyzdnoch, nerob unáhlené závery 🙂

lucinda87
autor
26. jan 2025

vďaka baby. 🙂 Ono, je tretí deň a vôbec ale že vôbec nevidím rozdiel a nejaké zmeny - že by sa mali ísť robiť chrasty alebo čo..
Vyzerá to ako by som bola iba na nejakom farbení. nič necítim. nič ma nesfrbí. divné. tak neviem, či sa mám dožadovať dorobenia obočia ešte pred termínom, ktorý sme si dali, na korekciu...

really8
26. jan 2025

@lucinda87 ani mna nic nebolelo jak som vysla zo salonu. To nemusi nic znamenat. A ked ti vytycila obocie sa ta nepytala ci tak moze byt?

lucinda87
autor
26. jan 2025

@really8 ale nemám ani náznak, že by sa mi začali robiť chrastičky. nič.
No mne keď nakreslila obočie, bolo práveže príliš hrubé, tak som povedala, že či to bude trošku tenšie. no ale je o dosť tenšie. asi sa bála dať hneď hrubšie alebo čo :-/

1tatiana17
26. jan 2025

@lucinda87 supat obocie sa zacne trosku neskor a max tak do 7-10 dni bude zosupane treba vyčkať ešte

1tatiana17
26. jan 2025

Podla tohto grafického návrhu si to vieš kontrolovať

lucinda87
autor
26. jan 2025

mám to štvrtý deň a je to každým dňom bledšie 🤐

kristinka92
26. jan 2025

@lucinda87 ja ho momentalne vôbec nemám 🤣 ale opakujem si že to tak ma byt a vidím aj podľa toho obrázka čo poslala baba vyššie že to tak asi fakt je

lucinda87
autor
28. jan 2025

ahojte baby, mám to šiesty deň a ani náznak po chraste. nič. farba sa mi zdá ok ale príliš príliš tenké, ale musím ešte vydrž mesiac do korekcie. ach jaj. chce sa mi chodiť po kanáloch. 😒

really8
28. jan 2025

@lucinda87 ale zase nedramatizuj. Ved tak si dokresli par chlpov.