Dlhé roky som sa nestarala o pleť
Ahojte, dlhé roky som sa absolútne nestarala o pleť, len umývala čistou vodou a mydlom. Viete si predstaviť, ako to vyzerá. Ani som sa nestarala o vyrážky, nič. Rada by som sa dala do poriadku a začala pleti venovať. Ako mám začať, čo robiť? Prosím, nič zložité. Vďaka.
V prvom rade základné ošetrenie, vyčistenie pleti u kozmetičky. Tá by ti mala poradiť (na základe tvojho typu pleti) vhodnú základnú kozmetiku na domáce ošetrenie.
Poriadne čistenie, poriadna hydratácia a kvalitné spf. DENNE
A mydlo na tvar určite nie..
Ja vobec nechodim ku kozmeticke, kup si nejaky cistiaci gel, pletovu vodu, ale zalezi aj aku mas plet, ak treba cistit tak aj ku kozmeticke.
Čistenie je základ...ráno čistiaci gél, esencia (dobre zvlhci pleť), sérum (podľa stavu pleti-hydratacne na suchú, protivraskove na zrelú, niacinamidove na aknoznu), spf50 samostatne úplne nakoniec.... večer odlicenie/čistenie, retinal agame geek gorgeous, hydratačný krém
@marcellka32 som si všimla,ako všade presadzujes tu maďarsku značku. Je fajn,ak si spokojná,ale existuje milión iných, lepších funkčných značiek. Mne napr. táto kozmetika vôbec nesadla a to mám za iks rokov už odskúšané ozaj kadečo.
Ani ja sa nestaram a moje plet vyzera dobre,takz esi to neviem predstavit. ;D
@anita6666 myslíš geek gorgeous? Je to retinal za dobrú cenu ;) lepší som nenašla zatiaľ na trhu, ale môžeš ma poučiť
Bola som sa pozrieť v zrkadle a vyzerá to v pohode 🙂
Takže to není všeobecne, že umývanie vodou/mydlom je niečo zlé, čo si vieme každá predstaviť.
Skus zacat s blogom od smartbeauty
Ani ja sa vôbec nestarám o pleť🙈, u kozmetičky som bola tuším iba raz predtým ako som sa mala vydávať a sama bola prekvapená, že moja pleť je v dobrom stave..😅
@anickaaa6aaa prečo? Ja som si od puberty umývala tvár detským mydlom a vždy mi to pomáhalo aj na akné v tom čase. A s pleťou som nikdy nemala problémy (inak bola to rada od starej mami 😅)

Asi by sim najskôr šla ku dobrej kozmetické na vyčistenie pleti