icon

Dlhé roky som sa nestarala o pleť

1. máj 2023

Ahojte, dlhé roky som sa absolútne nestarala o pleť, len umývala čistou vodou a mydlom. Viete si predstaviť, ako to vyzerá. Ani som sa nestarala o vyrážky, nič. Rada by som sa dala do poriadku a začala pleti venovať. Ako mám začať, čo robiť? Prosím, nič zložité. Vďaka.

pribinak
1. máj 2023

Asi by sim najskôr šla ku dobrej kozmetické na vyčistenie pleti

lilianka28
1. máj 2023

V prvom rade základné ošetrenie, vyčistenie pleti u kozmetičky. Tá by ti mala poradiť (na základe tvojho typu pleti) vhodnú základnú kozmetiku na domáce ošetrenie.

laurita285
1. máj 2023

Poriadne čistenie, poriadna hydratácia a kvalitné spf. DENNE

anickaaa6aaa
1. máj 2023

A mydlo na tvar určite nie..

domkakvet
1. máj 2023

Ja vobec nechodim ku kozmeticke, kup si nejaky cistiaci gel, pletovu vodu, ale zalezi aj aku mas plet, ak treba cistit tak aj ku kozmeticke.

marcellka32
1. máj 2023

Čistenie je základ...ráno čistiaci gél, esencia (dobre zvlhci pleť), sérum (podľa stavu pleti-hydratacne na suchú, protivraskove na zrelú, niacinamidove na aknoznu), spf50 samostatne úplne nakoniec.... večer odlicenie/čistenie, retinal agame geek gorgeous, hydratačný krém

anita6666
1. máj 2023

@marcellka32 som si všimla,ako všade presadzujes tu maďarsku značku. Je fajn,ak si spokojná,ale existuje milión iných, lepších funkčných značiek. Mne napr. táto kozmetika vôbec nesadla a to mám za iks rokov už odskúšané ozaj kadečo.

ivangeline
1. máj 2023

Ani ja sa nestaram a moje plet vyzera dobre,takz esi to neviem predstavit. ;D

marcellka32
1. máj 2023

@anita6666 myslíš geek gorgeous? Je to retinal za dobrú cenu ;) lepší som nenašla zatiaľ na trhu, ale môžeš ma poučiť

scila
1. máj 2023

Bola som sa pozrieť v zrkadle a vyzerá to v pohode 🙂
Takže to není všeobecne, že umývanie vodou/mydlom je niečo zlé, čo si vieme každá predstaviť.

babokaaa
1. máj 2023

Skus zacat s blogom od smartbeauty

elia9
1. máj 2023

Ani ja sa vôbec nestarám o pleť🙈, u kozmetičky som bola tuším iba raz predtým ako som sa mala vydávať a sama bola prekvapená, že moja pleť je v dobrom stave..😅

dee01
3. máj 2023

@anita6666 si myslím, že každý odporúča, s čím je spokojný. Aj mne, ak niečo vyhovuje, tak to aj odporučím, ale samozrejme každej to sadnúť nemusí. Kozmetiky je mrte, ťažko si aj vybrať, hlavne, ak sa niekto nevyzná. Takže nechápem tvojmu,, vyrývaniu,,

mima1608
3. máj 2023

@anickaaa6aaa prečo? Ja som si od puberty umývala tvár detským mydlom a vždy mi to pomáhalo aj na akné v tom čase. A s pleťou som nikdy nemala problémy (inak bola to rada od starej mami 😅)