Dlhodržný lesk na pery
Ženy hľadám lesk na pery. Nech vydrží a nerozmaze hneď aj konturovaciue ceruzku. Ktorú pod ním mám.
Masť od výpečky 😂 Ale fakt. Dnes som mala na obed mám také hladké lesklé pery 😂
ja som za tie roky nenatrafila na lesk ktorý by držal dlho ...
Ziadny lesk nie je dlhotrvajuci, aspon nie tie bezne znacky, ktore som vyskusala. Ani od Maybelline co mal vydrzat ako ruz, mala som to hned dole.
Highendove lesky ako Dior alebo Chanel som nemala.
@muchotrafka298 akože 40€ za lesk? nemám počiatka za frajera ...
To na modrom koníku upravujú tie texty maďari alebo čo? 😂
@pasomnica čo máš proti maďarom? Maďari za to nemôžu že MK je na hlavu. Typická slovenská mentalita
@anonym_4a9198 ty si maďar, však?
@pasomnica nie, zrejme AI a preto to aj tak vyzerá
@muchotrafka298 akože 40€ za lesk? nemám počiatka za frajera ...
@biba_18 prave preto som si ziadny este nekupila. Ani lak na nechty, lebo nie som ochotna dat za to tie peniaze.
@anonym_4a9198 ty si maďar, však?
@biba_18 Nie ale ani slovák, chválabohu lebo čo vidím aké IQ majú slováci, totálna hanba
@anonym_4a9198 komentuješ niečo o čom nemáš ani šajnu - teda by som povedala že opatrne o tej inteligencii ...
Dior, musíte skúsiť...radšej si kúpim 1 poriadny ako 10 čo mi nedržia
Kylie Cosmetics - ruže, lesky.. všetko na pery od nej drží parádne
Že dlhodrzny 🤣
Áno, je to hrozné slovo a nie je absolútne spisovné, ale pointa je, myslím, úplne niekde inde 😀 Úplne milujem, ako sa tu viete baviť o kravine pol dňa 😂
@anonym_4a9198 komentuješ niečo o čom nemáš ani šajnu - teda by som povedala že opatrne o tej inteligencii ...
@biba_18 bohužial poznám slov. mentalitu
@anonym_4a9198 čo má mentalita spoločné s tým že sa spýta či nadpis písal maďar?? keď ani vlastne podľa všetkého nevieš čo to znamená??
@anonym_4a9198 čo má mentalita spoločné s tým že sa spýta či nadpis písal maďar?? keď ani vlastne podľa všetkého nevieš čo to znamená??
@biba_18 viem presne čo znamená.....
Nechápem, ako môžeš očakávať, že konzistencia lesku má vydržať 😆 veď zapoj logiku trošku nooo
@anonym_4a9198 zjavne nie ... tá veta nemá nič spoločné s národnosťou - ale s porozumením jazyka ...
Dior, musíte skúsiť...radšej si kúpim 1 poriadny ako 10 čo mi nedržia
@marcellka32 Suhlas, mala som Dior (najskôr ako darček, potom som si kúpila) topka, hlavne v zime, vôbec som nemala popraskané pery vysušené, ako vždy a vydržal dlho
lesk je lesk, ten nema ako dlho drzat, tie lepkavejsie hustejsie vydrzia dlhsie, keby si sa pytala na konturku, ruz, tam by som odpoved mala
Ehm. Ale sú prosím kritériá na to, aby tu mohla nejaká osoba meniť názvy diskusií?
Existuje taký. Cca 2-3 roky dozadu bola jedna baba v relácii dámsky klub. Mala TOPkový lesk priamo na perách, neotláčal sa a vydržal min.12h. Natrela aj na zápestie ten nezotierateľný a aj obyčajný a porovnávala. Problémik bol, že mala značku lesku zakrytú, kvôli reklame. Aj som ju oslovila cez FB, ale nereagovala. Tak som to potom vzdala. Škoda, bol naozaj TOP, výrazné pigmenty, vysoký lesk, neotieral sa....
Existuje taký. Cca 2-3 roky dozadu bola jedna baba v relácii dámsky klub. Mala TOPkový lesk priamo na perách, neotláčal sa a vydržal min.12h. Natrela aj na zápestie ten nezotierateľný a aj obyčajný a porovnávala. Problémik bol, že mala značku lesku zakrytú, kvôli reklame. Aj som ju oslovila cez FB, ale nereagovala. Tak som to potom vzdala. Škoda, bol naozaj TOP, výrazné pigmenty, vysoký lesk, neotieral sa....
@mk1111111111 aaach 😓

ja len ze predtym mala tema iny nazov a dlhodrzny nie je slovenske slovo.
prepac, ze to nie je teme, ale ja sa uz na to nemozem pozerat.