icon

Dlhotrvajúca fixka na pery

11. okt 2025

Ahojte, tie, co mate skusenost - aku fixku na pery (dlhotrvacny ruz)odporucate? Chcela by som nejaku vyskusat.

enmery
11. okt 2025

Vykašli sa na fixy, tie taaaak neskutočne rýchlo schnú, že si za to môžeš kúpiť 4krát dior....

michaella24
11. okt 2025

Ahoj, fixku neporadím, ale z rúžov určite Maybelline Vinyl Ink. Mám ich viacero. No ale na zimu sú parádne ich balzamy na pery, ja si dávam kontúrku a aj farba z nich celkom pekne vydrží na perách.

biba_18
11. okt 2025

ja mám pupa ale že by to bol zázrak sa až tak nedá povedať. ale určite mi to drží lepšie s fixou ako bez, to je pravda…

biba_18
11. okt 2025

ale na čo je to dobré - že sa tým dajú zvačšiť pery že ich namaľuješ cez okraj pier a nepôsobí to neprirodzene. na to je to fakt super…

enmery
11. okt 2025
@biba_18

ale na čo je to dobré - že sa tým dajú zvačšiť pery že ich namaľuješ cez okraj pier a nepôsobí to neprirodzene. na to je to fakt super…

@biba_18 Nato nepotrebuje fixuje...nato stačí kontúry. Fixa je fakt vyhodenie peňazí z okna.

biba_18
11. okt 2025

@enmery ceruzkou to nie je také prirodzené

enmery
11. okt 2025
@enmery

@biba_18 Nato nepotrebuje fixuje...nato stačí kontúry. Fixa je fakt vyhodenie peňazí z okna.

@enmery Ak sa vie líšiť, urobí si tu prirodzenosť s ceruzou. Fixa je najväčší kozmetický oj...a to som mala rôzne cenové kategórie, asi to nechce po 2 týždňoch hádzať do koša.😂

biba_18
11. okt 2025

@enmery ja mám tú z pupy určite dlhšie ako 2 týždne 😏

anonym_5cd722
11. okt 2025

V drogérke som vyskúšala od essence na ruku, ešte 3 dni zostalo, hoci som si umývala ruky dosť často 🙂

autor
12. okt 2025
@enmery

Vykašli sa na fixy, tie taaaak neskutočne rýchlo schnú, že si za to môžeš kúpiť 4krát dior....

@enmery a aky ruz od Dior odporucas?

eeffka
12. okt 2025
@anonym_autor

@enmery a aky ruz od Dior odporucas?

@anonym_autor mam tuto fixku, dcery mi odporucili, je super, drzi pol dna
Kupila som ju v DM

curlie
12. okt 2025

Baby a mali ste od Catrice ten Tint ktorý zafarbí pery? 😊

autor
12. okt 2025