icon

DM - čo používate doma a čo je pre vás top?

ninusa221
27. aug 2022

Baby dostala spm darcekovu kartu do DM drogerie. Poradte take vaše topky ktore milujete ( dake serum, kremiky somariny)😀😀 len nie ceny že 30€ skor take nieco ako catrice, essence dermacol a tak..

majlo1234
27. aug 2022

Ja pouzivam od nich hlavne produkty, ktore sa daju jest😀 a este granule pre macku. Ale ku kozmetickym produktom, mam jedno mydlo na obocko tusim od essence, taka ruzova krabicka to je, a je to super vec!

ninusa221
autor
27. aug 2022

@majlo1234 nad tou som rozmýšľa to je mydlo že? Macku nastastie nemam a tie potraviny ma dako nelákajú skor kozmetika😄

banalu
27. aug 2022

DM-kove masky na tvar. Pouzivam latkovu modru a je uplne super, cena okolo 1€, vyskusane mam aj ine a vsetky boli fajn. Celkovo ich veci su super, za nizku cenu. Inak klasika asi drogeria ako vsade inde.

majlo1234
27. aug 2022

@ninusa221 tie potraviny su niektore fakt top ale! Maju taku ywllow curry omajdu, to mam ako rychlu pomoc, ked sa mi nechce varit. Oleje maju dobre, celkovo proste kvalitne veci. Ja proste milujem DMku.

Hej, mydlo a dakt je dobre na to, ze stoji par eur, vydrzi cely den.
A este balea masky na nohy, aj exfoliacne su super a fakt za maly peniaz

caroline_
28. aug 2022

@ninusa221 Dmka je moj najoblubenejsi obchod.
Kupujem tam cistiace prostriedky,maju vela eko bio znaciek, ich cistiace vlhcene utierky, to pouzivam na vsetko,toaletnypapier, kuchynske utierky,maju tam anionove vlozky co pouzivam, macacie bio kapsicky,rastlinne mlieka,omacky,cestoviny sladkosti,parfemy,tekute mydlo balea, rozne kvetinove vody a ine prirodne veci..dekorativka ani nekomentujem...minam tam vela penazi musim uznat,maju velmi dobre veci aj pod ich znackami

nely1704
28. aug 2022

@ninusa221 ja naozaj milujem všetky krémy, ktoré sú pod DM značkou. Telové mlieka , krémy na tvár a pod. A vlastne všetko od ich značky sa mi zdá kvalitné...za smiešne ceny a preto je nakoniec výsledná cena vysoká 😃

sunshine_18
28. aug 2022

Balea krém po holeni 😃top vec

petkasaurus
28. aug 2022

@ninusa221 balea hyaluronove serum so 7 typmi kys.hyaluronovej

marcellka32
28. aug 2022

Sprej ktorý vyrovna veci namiesto žehlenia....ja nenávidím žehlenie 🙂

feeewa
28. aug 2022

@marcellka32 dačo také existuje? 😱 nemáte fotku? 😇

22abigail22
28. aug 2022

@ninusa221
Môžem odporučiť:
Garnier Skin Naturals Denný pleťový gél Hyaluronic Aloe 50 ml & Odlíčovacie mlieko značky Balea & Textilove masky pod očami od značky Garnier

kubkovamama
28. aug 2022

@ninusa221 všetko od Alverde,keďže som alergik a mám rada prirodnejsiu kozmetiku už len z princípu.A je oveľa lacnejšia ako iné značky.Za mňa tónovany balzam na pery,nelepí,jemnučký.Špirály u kvalitné,odlicis teplou vodou,neštípu.A určite sérum na rast mihalníc+kofeínové sérum na noc,konečne mám po ňom obočie.Za pár šupiek,nejaké 4€.Inak čokoľvek detské Balea,potom ešte napr.veľké vrecko sódy Eco,používam to na čistenie asi všetkého aj do prania.

mima73
Autor odpoveď zmazal
ninusa221
autor
28. aug 2022

@marcellka32 aj ja by som poprosila fotku toho spreja😂

marcellka32
28. aug 2022

@ninusa221 je o 2 príspevky vyššie

uglybetty1234
28. aug 2022

@marcellka32 zena, sprej na zehlenie rukami je info roka!!! Dakujeeem

j93375
28. aug 2022

.

barbo24
Autor odpoveď zmazal
eskop
29. aug 2022

@uglybetty1234 ale sa mi zdá ze u nás na sk také nieje ci?

76california
30. aug 2022

@marcellka32
dnes sa chystám do DM, sprey na zehlenie rukami urcite idem vyskusat 😲

mirinka1
2. sep 2022

No a tieto obrúsky...ja už periem len s nimi a všetko pekne spolu...farebné, biele, na 60tke ... Všetky zafarbenia zachytil obrusok