DM - čo používate doma a čo je pre vás top?
Baby dostala spm darcekovu kartu do DM drogerie. Poradte take vaše topky ktore milujete ( dake serum, kremiky somariny)😀😀 len nie ceny že 30€ skor take nieco ako catrice, essence dermacol a tak..
@ninusa221 tie potraviny su niektore fakt top ale! Maju taku ywllow curry omajdu, to mam ako rychlu pomoc, ked sa mi nechce varit. Oleje maju dobre, celkovo proste kvalitne veci. Ja proste milujem DMku.
Hej, mydlo a dakt je dobre na to, ze stoji par eur, vydrzi cely den.
A este balea masky na nohy, aj exfoliacne su super a fakt za maly peniaz
@ninusa221 Dmka je moj najoblubenejsi obchod.
Kupujem tam cistiace prostriedky,maju vela eko bio znaciek, ich cistiace vlhcene utierky, to pouzivam na vsetko,toaletnypapier, kuchynske utierky,maju tam anionove vlozky co pouzivam, macacie bio kapsicky,rastlinne mlieka,omacky,cestoviny sladkosti,parfemy,tekute mydlo balea, rozne kvetinove vody a ine prirodne veci..dekorativka ani nekomentujem...minam tam vela penazi musim uznat,maju velmi dobre veci aj pod ich znackami
Balea krém po holeni 😃top vec
@ninusa221 balea hyaluronove serum so 7 typmi kys.hyaluronovej
Sprej ktorý vyrovna veci namiesto žehlenia....ja nenávidím žehlenie 🙂
@marcellka32 dačo také existuje? 😱 nemáte fotku? 😇
@ninusa221
Môžem odporučiť:
Garnier Skin Naturals Denný pleťový gél Hyaluronic Aloe 50 ml & Odlíčovacie mlieko značky Balea & Textilove masky pod očami od značky Garnier
@ninusa221 všetko od Alverde,keďže som alergik a mám rada prirodnejsiu kozmetiku už len z princípu.A je oveľa lacnejšia ako iné značky.Za mňa tónovany balzam na pery,nelepí,jemnučký.Špirály u kvalitné,odlicis teplou vodou,neštípu.A určite sérum na rast mihalníc+kofeínové sérum na noc,konečne mám po ňom obočie.Za pár šupiek,nejaké 4€.Inak čokoľvek detské Balea,potom ešte napr.veľké vrecko sódy Eco,používam to na čistenie asi všetkého aj do prania.
@marcellka32 aj ja by som poprosila fotku toho spreja😂
@ninusa221 je o 2 príspevky vyššie
@marcellka32 zena, sprej na zehlenie rukami je info roka!!! Dakujeeem
.
@uglybetty1234 ale sa mi zdá ze u nás na sk také nieje ci?
@marcellka32
dnes sa chystám do DM, sprey na zehlenie rukami urcite idem vyskusat 😲

Ja pouzivam od nich hlavne produkty, ktore sa daju jest😀 a este granule pre macku. Ale ku kozmetickym produktom, mam jedno mydlo na obocko tusim od essence, taka ruzova krabicka to je, a je to super vec!