icon

Dobrá farba na vlasy na studený blond

lola_ka
14. feb 2025

Ahojte ženy. Celú strednú som si farbila vlasy na blond doma, potom som prešla na melír, neskôr zosvetlovaci sprej. Vlasy som mala už veľkú časť svoju prírodnú (stredne hnedú), dala som sa znova na melír ale to bolo posledný raz. Chcem si farbiť vlasy doma, no nepamätám akú farbu som používala na strednej. Skúšala som L'Oréal Profesional dva odtiene, ale chytilo mi to do teplej blond. Poraďte mi dobrú farbu na vlasy či už z drogérie alebo profesionálnu, s ktorou máte skúsenosti. Fór som tu čítala mnoho, ale nikde som sa nedocitala to čo chcem, všade len že odporúčajú kaderníka. Tak to mi sem prosím nepíšte, nemám kedy naozaj ísť ani nemám vo svojom okolí žiadneho šikovného overeného. Ďakujem

biba_18
14. feb 2025

keď som si ešte odfarbovala vlasy - a chytili mi na teplý blond, používala som fialové šampóny na to - ale ! potom neskôr som našla masky maria nila - a tam na odfarbených vlasoch to robí také krásne farby, že som neostala iba pri studenej blond 😂 ale samozrejme, majú studené odtiene kebyže chceš len blond - cool cream a pearl silver...

lola_ka
autor
14. feb 2025

@biba_18 ďakujem za tip, určite vyskúšam 🙂

ms_green
17. feb 2025

Ja si farbím vlasy doma asi 15 rokov na blond. Posledných pár rokov farbou od Pallete delux, pošlem fotku ktorá je to presne a používam fialový šampón od Loreal raz týždenne ho nechám na 15 minút na vlasoch. Odmietla som dávať 200 eur za farbenie. 🙈 Chodím na strih raz za čas ku kaderníčke a vždy mi pochváli farbu, že mi nechce veriť, že si to farbím doma farbou za 5 eur z Dmky.